Beşiktas aşkına senet imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktas aşkına senet imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2015 22:45

Tolga ve Cenk’in sakatlanmasıyla Beşiktaş’ın kalesini emanet ettiği Günay Güvenç’in, kiralık gittiği Mersin’den geri dönmesine kızan yönetim şimdi genç futbolcuya minnet duyuyor.

Haberin Devamı

TOLGA Zengin ve Cenk Gönen’in sakatlanmasıyla kalenin emanet edildiği 3. kaleci Günay Güvenç’in, sezon başı kiralandığı Mersin İdmanyurdu’ndan Beşiktaş’a geri gelmek için, cebinde para olmamasına rağmen, 500 bin Euro’luk senede imza attığı ortaya çıktı. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, bir yandan Günay’ın siyah beyazlılara karşı duyduğu tutkudan memnun olduğunu belirtirken diğer yandan ise kendilerinden habersiz bu hareketi yaptığı için kızdığını söyledi.

‘SANA ÇOK KIZGINIM’ DEDİM

Çebi, 23 yaşındaki kalecinin fedakârlığını şöyle anlattı: “Günay, Mersin’de istediği ortamı bulamayınca ayrılmak istemiş. 175 bin Euro’luk kazancına karşılık 500 bin Euro’luk senet imzalamış. Bunu öğrenince ‘Gel buraya, sana çok kızgınım. Bu rahatlığı nereden buldun’ dedim. Ancak parasız pulsuz kaldığı halde ‘Beşiktaş’a döneceğim’ dedi. Ben de, ‘Madem ki inat ettin ve her şeyi göze aldın, tamam’ dedim. Meğer her işte bir hayır varmış.”

Haberin Devamı

DERBİDE 90’DA GOLÜ YİYİNCE AĞLAMIŞTI

SEZON başı transferin son günü Mersin İY ile kiralık olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Günay’ın ilk devre lisansı çıkartılmadı. Hatta geciktiği için Liverpool kadrosuna alınamadı. Tolga sakatlanınca Fenerbahçe derbisinde oyuna giren ve iyi bir performans ortaya koyan Günay, 90’da Sow’un golüyle yıkılmış ve sahayı göz yaşlarıyla terk etmişti.
Yıllık 175 bin Euro garanti ücret alan Günay, maç başı da 5 bin Euro alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!