Beşiktaş’a süper smaçör

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş’a süper smaçör
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2008 22:28

Bayanlar Voleybol Ligi’nde zirveye oynayacak güçlü bir kadro oluşturma çabası içerisinde olan siyah beyazlılar, ABD Milli Takımı’nın smaçörü Ogonna Nnamani’yi transfer ediyor.

BAYAN voleybolunda yeni bir takım oluşturma çabası içerisinde olan Beşiktaş, ABD Milli Takımı’nın smaçörü Ogonna Nnamani’yi transfer ediyor. Geçen sezon İtalya’nın Asystel Volley Novora takımının formasını giyen Dominik Cumhuriyeti asıllı ABD’li oyuncu 25 yaşında ve 1.85 metre boyunda.

2008 Dünya Bayanlar Grand Prix finallerinde ABD Milli Takımı forması altında 5 maçta 55 sayı yaparak en skorer oyuncular listesinde 15. sırada yer alan Nnamani’ye Rusya ve İtalya’dan teklifler olmasına karşın bu oyuncunun Beşiktaş’ı tercih ettiği açıklandı. Beşiktaş bu oyuncunun dışında Brezilya ve Hollandalı iki oyuncu ile de temasların sürdürüyor.

Yağmur, Neslihan’a komşu oldu

Yeni sezonda Aroma Bayanlar Voleybol Ligi’nde final oynamayı hedefleyen Beşiktaş, bu yıl ilki düzenlenecek Balkan Kupası’nda da şampiyonluğa oynayacak bir takım kurma çabası içersinde. Siyah beyazlılar, Milli Takım’da da forma giyen Eda Erdem’le de anlaşmaya vardı.

Öte yandan Beşiktaş’ın genç oyuncusu Yağmur Koçyiğit, İspanya’nın Aguere Kulübü’ne transfer oldu. Tenerife’de Neslihan Demir Darnel ile aynı şehirde oynayacak olmanın mutluluğu içersinde olduğunu belirten Yağmur’un transferini İspanya basını "Aguere aradığı smaçörü Osmanlı’dan buldu" şeklinde duyurdu.

Kartal büyük düşünüyor

FİLEDE şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, bayan takımına ABD Milli Takımı’nın smaçörü Ogonna Nnamani’yi transfer etmek için kolları sıvadı. Nnamani’ye Rusya ve İtalya’dan teklifler olmasına karşın bu oyuncunun siyah beyazlılar ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Beşiktaş ABD’li starın yanısıra Brezilya ve Hollandalı iki ismin de peşinde.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!