Beşiktaş 3 transfer yapacak

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş 3 transfer yapacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2015 09:48

Fenerbahçe'nin Nani ve Podolski bombalarını üst üste patlattığı, Galatasaray'ın Podolski'yi kadrosuna kattığı transfer sezonunun sessiz takımı Beşiktaş'ta yönetici Albayrak, 3 transfer yapacaklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 3 mevkiye transfer yapmayı hedeflediklerini belirterek, "Biri stoper, biri santrfor, biri de sol ön mevkiye olacak. Öncelikli olarak stoper ve santrfor kampa erken katılabilir" dedi.

Albayrak, siyah-beyazlıların yeni sezon hazırlıkları kapsamında Almanya'nın Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında yaptığı kampta, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Transferde 3 mevkiye futbolcu almayı planladıklarını kaydeden Albayrak, "Biri stoper, biri santrfor, biri de sol ön mevkiye olacak. Öncelikli olarak stoper ve santrfor kampa erken katılabilir" diye konuştu.

Ekip olarak transfer çalışmalarının sürdürüldüğünü anlatan Metin Albayrak, "Transferden ve dış ilişkilerden sorumlu arkadaşımız Erdal Torunoğulları şu anda görevinin başında, çalışıyor. Planlanmış, belirlediğimiz ve artık netleşen isimler üzerinde pazarlık aşamaları sürüyor. Transferleri ilk kamp dönemine yetiştirmeyi arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Çin'in Shanghai Shenhua takımına transfer olan Senegalli futbolcu Demba Ba'ya, Beşiktaş'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Albayrak, "Tabii ki onun yerine alacağımız sadece santrfor değil, diğer arkadaşlar da Beşiktaşlı taraftarları gururlara vesile edecek isimler olacak. O yüzden o şekilde hareket ediyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaş 3 transfer yapacak

'TRANSFERLER KAMPA YETİŞEBİLİR'

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma'nın siyah-beyazlı ekibe dönebileceğine yönelik basında yer alan iddiaların sorulması üzerine yönetici Albayrak, "Transfer çalışmalarıyla ilgili isim vermek istemiyorum. Beşiktaş yönetimi ve transfer ekibi, başkanımızın liderliğinde, Şenol hocamızla da istişare ederek çalışıyor. Yeni transferlerimiz her an kampa katılabilir" şeklinde görüş bildirdi.

Metin Albayrak, "Rakiplerinizin kadrolarına kattığı isimler, transfer stratejinizi değiştirme anlamında sizde bir tedirginlik oluşturuyor mu?" sorusu üzerine, şunları söyledi:

"Transferde daha önceden belirlediğimiz, çizdiğimiz hedefler doğrultusunda hareket ediyoruz. Kulüplerde günlük stratejiler yapamazsınız. İlk geldiğimiz dönemden bu yana her sene üstüne koyarak bu günlere geldik. 'Rakiplerimiz onu aldı, bunu aldı' diye bir şey yok. Kendimize bakıyoruz, kendimizden sorumluyuz. O şekilde hareket ediyoruz."

Haberin Devamı

Beşiktaş 3 transfer yapacak

VODAFONE ARENA'NIN BİTİŞ TARİHİ

Kulüp başkanı Fikret Orman'ın, Vodafone Arena'nın bitiş tarihini 20 Eylül olarak açıkladığının ve Fenerbahçe ile yapılacak derbi maçın da eylül ayının sonunda iç sahada olduğunun hatırlatılması üzerine ise Albayrak, şunları kaydetti:

"İnşallah o tarihe yetiştirmeyi hedefliyoruz. Başkanımız, hedef olarak o tarihleri gösterdi, ama siz de takdir edersiniz ki bu çok büyük bir inşaat işi. Bitirmeyi arzu ediyoruz, çünkü hepimiz çok özledik. İki senedir dışarıda oynuyoruz. Taraftarımız, takımımız özledi. Taraftarımız da sosyal medyadan o tarihi hedef göstermeye başladı. İnşallah biz de maddi, manevi her türlü olanaklarımızı, tüm gücümüzü oraya kullanıyoruz."

Metin Albayrak, sezonun ilk haftalarındaki maçları hangi statta oynayacaklarına yönelik soruya ise "Önümüzdeki haftaki yönetim kurulu toplantısıyla birlikte kamuoyuna açıklayacağız" cevabını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!