Beşiktaş 3-3 Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş 3-3 Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2012 18:13

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında oynanan derbi karşılaşmasında Beşiktaş ile Galatasaray 3-3 berabere kaldı. 90 dakikada siyah-beyazlı takım 3 kez öne geçti ama sarı-kırmızılı ekip 3 kez de beraberliği yakalamayı başardı.

Haberin Devamı

İnönü Stadı'nda oynanan Süper Lig tarihinin en erken derbisinde siyah - beyazlı takımın gollerini 8. dakikada Felipe Melo (K.K.), 43 ve 51. dakikalarda Filip Holosko kaydetti.

Galatasaray'ın gollerini ise 20. dakikada Johan Elmander, 45. dakikada Umut Bulut ve 86. dakikada penaltıdan Selçuk İnan attı.

Bu beraberlik sonrasında Galatasaray 4, Beşiktaş ise 2 puana yükseldi.

Beşiktaş ligin 3. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'a konuk olurken sarı-kırmızılı takım TT Arena'da Bursaspor'u konuk edecek.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR - Adem Kabayel, Emre Oktay, Süleyman Arat ve Semih Bahadır'ın objektifinden

FATİH TERİM: TÜM GOLLERİ BİZ ATTIK

SAMET AYBABA: HAKEMLER DAHA DİKKATLİ OLSUN

ÇEBİ: BURAK'A FUTBOLCU DEMEYE UTANIYORUM

Stat:
BJK İnönü
Hakemler: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Erdinç Sezertam
Beşiktaş: Cenk Gönen, Hilbert, Sivok, Escude, Uğur Boral, Holosko (Dk. 87 Mehmet Akyüz), İbrahim Toraman, Olcay Şahan, Veli Kavlak (Dk. 89 Oğuzhan Özyakup), Fernandes, Mustafa Pektemek (Dk. 55 Batuhan Karadeniz)
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Ujfalusi, Hakan Balta, Hamit Altıntop (Dk. 59 Aydın Yılmaz), Selçuk İnan, Melo (Dk. 46 Amrabat), Emre Çolak, Elmander (Dk. 65 Burak Yılmaz), Umut Bulut
Goller: Dk. 8 Melo (Kendi Kalesine), Dk. 43 ve 51 Holosko (Beşiktaş), Dk. 20 Elmander, Dk. 45 Umut Bulut, Dk. 86 Selçuk İnan (Penaltıdan) (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 74 Olcay Şahan, Dk. 84 Batuhan Karadeniz, 90 4 İbrahim Toraman, 90 4 Mehmet Akyüz (Beşiktaş), Dk. 81 Selçuk İnan, Dk. 90 5 Aydın Yılmaz (Galatasaray)

AÇIKLIYORUM; İNÖNÜ'DEKİ PENALTI MI? - Orhan Can yazdı

Haberin Devamı

EMEK, METİN KURT VE BURAK YILMAZ - Çağrı Develioğlu yazdı

MAÇIN CANLI ANLATIMI


TAKIM OTOBÜSÜ BOZULDU

Beşiktaş takımını taşıyan otobüs, İnönü Stadı'na giriş yapmadan arızalandı. Siyah beyazlı oyuncular, İnönü Stadı'nın kapalı tribün tarafında arızalanan otobüs hareket edemeyince taraftarların bulunduğu bölgeden polisin oluşturduğu güvenlik kordonu içerisinde stada giriş yaptı. Taraftarlar, bir anda karşılarında gördüğü futbolculara tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu.

TAKIM OTOBÜSÜ ARIZALANDI / WEB TV

Haberin Devamı

QUARESMA İNÖNÜ'DE

Kulüp Yönetimi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışında kalan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, takımının Beşiktaş ile oynadığı maçı locadan takip etti.

TAMER KIRAN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Karşılaşmanın 85. dakikasında Galatasaray'ın kazandığı penaltı sonrası siyah-beyazlı yöneticiler büyük tepki gösterdi. Özellikle Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, en büyük tepkiyi gösteren yönetici olurken, sinir krizi geçirip, yanındaki camları yumrukladı. Pozisyonu televizyondan seyrettikten sonra iyice sinirlenen Kıran'ı, Kulüp Başkanı Fikret Orman sakin olması için uyardı. Başkan Orman daha sonra Kıran'ın yanına gelip oturdu ve sakinleştirmeye çalıştı. Orman, bir süre sonra Kıran'ı da alarak protokol tribününden ayrıldı. Diğer yöneticiler de penaltı pozisyonu sonrası hakemlere büyük tepki gösterdi.

Haberin Devamı

KAPIDA KARŞILAMA KRİZİ / WEB TV

"BÜLENT GOL GOL GOL"

Siyah-beyazlı taraftarlar da penaltı pozisyonun ardından hakem Bülent Yıldırım'a tepkilerini dile getirdiler. “Bülent gol gol” diye tezahüratlar yapan taraftarlar, penaltı pozisyonundaki Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'a da “Hırsız Burak” diye tepkilerini dile getirdiler. Taraftarlar, Beşiktaşlı futbolcuları ise maç sonu tribünlere çağırıp destek verdi.

HOLOSKO'DAN GALATASARAY'A 4 GOL

Derbi maçta Beşiktaş adına 2 gol birden atan Filip Holosko, Galatasaray'a karşı attığı gol sayısını 4'e çıkardı. Geçen sezon Spor Toto Süper Final'de 2-2 berabere biten maçta 1 gol atan Slovak futbolcu, 2008-2009'da da Ali Sami Yen Stadı'nda Beşiktaş'n 4-2 mağlup olduğu karşılaşmada 1 gol kaydetmişti. Geçen sezon toplamda ligde 5 gol atan Holosko, bu sezon ise oynadığı ilk lig maçında rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Holosko, geçen haftaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giymemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!