Beşiktaş 2-1 Medipol Başakşehir / MAÇIN ÖZETİ

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş 2-1 Medipol Başakşehir / MAÇIN ÖZETİ
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2016 12:26

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Beşiktaş ile Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

Stat: Vodafone Arena 
Hakemler: Arda Kardeşler, Ali Saygın Öger, Hakan Yemişken 
Beşiktaş: Utku Yuvakuran, Beck, Rhodolfo, Atınç Nukan, Adriano (Dk. 20 Tosic), Necip Uysal, Hutchinson (Dk. 33 Sedat Şahintürk), Talisca, Tolgay Arslan (Dk. 85 Hamza Küçükköylü), Kerim Frei (Dk. 85 Marcelo), Ömer Şişmanoğlu (Dk. 72 Muhammed Enes) 
Medipol Başakşehir: Ufuk Ceylan, Cenk Ahmet, Bekir İrtegün, Attamah, Ferhat Öztorun, Rotman (Dk. 88 Mahmut Tekdemir), Holmen (Dk. 61 Hakan Özmert), Dieng, Doka (Dk. 84 Eren Albayrak), Mustafa Pektemek (Dk. 77 Mehmet Batdal), Napoleoni 
Goller: Dk. 24 Mustafa Pektemek (Medipol Başakşehir), Dk. 32 Talisca, Dk. 87 Marcelo (Beşiktaş
Sarı kart: Dk. 49 Attamah (Medipol Başakşehir) 

Beşiktaş ve Medipol Başakşehir, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı hazırlık maçı yaparak değerlendirdi.Vodafone Arena'da oynanan ve 10 bine yakın taraftarın seyrettiği karşılaşma 2-1 Siyah Beyazlıların üstünlüğü ile sona erdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş sahaya Utku, Beck, Rhodolfo, Atınç, Adriano, Atiba, Necip, Talisca, Tolgay, Kerim ve Ömer'den oluşan bir kadro ile çıktı.

Her iki takımın da rahat ve atak bir oyun sergilediği karşılaşmanın gollerini Medipol Başakşehir adına 24. dakikada Mustafa Pektemek, Beşiktaş adına da 32. dakikada Talisca ve 87. dakikada ikinci yarıda oyuna giren Marcelo Guedes attı.

Beşiktaş'tan kiralık olarak Başakşehir'e giden Mustafa Pektemek attığı gol sonrası sevinmezken, Siyah Beyazlı tribünlerin oyuncuya olan protestosu da dikkat çekti.

Anderson Talisca'ın sol çaprazdan attığı frikik golü ve Marcelo'nun uzaktan attığı galibiyet golü uzun süre alkışlandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında sakatlık geçiren Adriano ve Atiba'nın tedbir amaçlı oyundan çıkarıldığı ve durumlarının yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı öğrenildi.

Beşiktaş 2-1 Medipol Başakşehir / MAÇIN ÖZETİ

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!