Beş yıldızlı otelde cinayet

Güncelleme Tarihi:

Beş yıldızlı otelde cinayet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2008 14:09

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelin servis şoförü 25 yaşındaki İlhan Garipoğlu, 2.5 yıldır çok yakın arkadaşı olan otelin Satın Alma Müdürü 30 yaşındaki Özgür Atmaca'yı çalışma odasında av tüfeğiyle öldürdü.

Kemer'in Çamyuva Beldesi'ndeki Asdem Beach Otel'de servis şoförü olarak çalışan İlhan Garipoğlu, bu sabah saat 09.00 sıralarında elinde av tüfeğiyle Satın Alma Müdürü Özgür Atmaca'nın odasına girdi. Atmaca'yı vuran Garipoğlu, suç aleti tüfekle birlikte Çamyuva Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderek teslim oldu. İş arkadaşlarının çağırdığı ambulansla Kemer Devlet Hastanesi'ne götürülen Atmaca, yolda hayatını kaybetti. Ceset otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü.

Antalya'da tanınan halkla ilişkiler alanında başarılı çalışmalarıyla tanınan Serap Atmaca ile evli olan Özgür Atmaca ve şoför İlhan Garipoğlu'nun 2.5 yıldır birlikte çalıştıklarını ve çok iyi arkadaş olduklarını belirten iş arkadaşları, razamanda birbirlerinin evine iftara giden ikilinin arasında ne olduğunu anlayamadıklarını söyledi.

Eşinin en yakın arkadaşı tarafından öldürüldüğü haberini Antalya'da alan Serap Atmaca, sinir krizleri geçirdi. 30 yaşındaki Serap Atmaca, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!