Bernard James, Galatasaray'dan ayrıldı!

Güncelleme Tarihi:

Bernard James, Galatasaraydan ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2016 22:00

ABD'li pivot Bernard James, Galatasaray Odeabank'tan ayrıldı. Babasının rahatsızlığı sebebiyle ülkesine dönen deneyimli basketbolcu, Sarı-Kırmızılılar'dan aldığı tüm ücreti iade etti.

Haberin Devamı

Sorunlar yaşadığı Joey Dorsey'yi Barcelona'ya sattıktan sonra pota altına takviye arayışına giren Galatasaray Odeabank, 11 Mart tarihinde Çin Ligi'nde Shanghai Sharks forması giyen Bernard James ile sezon sonuna dek anlaşma sağladığını açıklamıştı.

ABD'li pivotun, Sarı-Kırmızılı ekip ile yollarının ayrıldığı belirtildi. NTV Spor'dan İsmail Şenol'un verdiği habere göre, babasının beyninde tümör tespit edildiği için ülkesine dönen James, Cim Bom'a veda etti.

ÜCRETİNİ İADE ETTİ
Galatasaraylı kulüp yetkilileri ile görüşen ve özür dileyen 31 yaşındaki basketbolcunun, takımla anlaştığı tarihten bu yana aldığı tüm ücreti iade ettiği dile getirildi.

EuroCup şampiyonu olan Galatasaray Odeabank'ta yalnızca Spor Toto Basketbol Ligi için lisans çıkarılan James, Ergin Ataman'ın takımında 4 müsabakada forma giydi.

Haberin Devamı

Demir İnşaat Büyükçekmece, Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye, Banvit ve Torku Konyaspor'a karşı sahaya çıkan ABD'li oyuncu, 6.5 sayı- 5 ribaund ortalaması yakaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!