Berna Öztürk kimdir, kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Berna Öztürk kimdir, kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 10:22

Berna Öztürk, Survivor 2017 ‘ünlüler’ kadrosunda yer alacak isimlerden biri oldu. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, haberi sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Peki, ıssız adada mücadele edecek isimlerden biri olan Berna Öztürk kimdir, kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Berna Öztürk, 28 Mart 1984'de doğdu. Çılgın karakteriyle ünlü olan Berna Öztürk, dj'lik yapmaktadır.

Berna Öztürk kimdir?

Ünlü DJ Berna Öztürk, gece hayatını sevenler için oldukça tanınan bir isim. Ayrıca ünlü DJ bir dönem magazin basınında Tarkan’ın baldızı olarak fazlaca yer aldı. Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk’ün kardeşi olan DJ Berna, 28 Mart 1984 İstanbul doğumlu ve İstanbul Üniversitesi edebiyat fakültesi, sosyoloji bölümü son sınıf öğrencisi. 16 yaşından itibaren mankenlik ve modellik yapan Berna Öztürk, bazı TV dizileri ve tiyatro oyunlarında rol almıştır. Uzun zamandır DJ’lik yapan Öztürk’ün hobileri arasında davul çalmak ve resim yapmak da bulunuyor.

Başarılı DJ Berna Öztürk, su sporlarına da fazlasıyla meraklı. İyi bir kite board eğitmeni de olan DJ Berna ablası bilge ile birlikte Salih Alexander Çakır ve Seda Çelenk’in sahibi olduğu kite board akademi de hem yarışmalara hazırlanıyor hem de bu zevkli sporu öğrenmek isteyenlere eğitmenlik yapıyor. Kardeşleriyle iyi ilişkileri bulunan Öztürk’ün ablası bilge, kite board sporunda Dünya şampiyonasına katılarak milli sporcu ünvanına sahip oldu. Kendi imkanlarıyla yarışmaya katılan Öztürk, 2016 şampiyonasına katılmayı da hedefliyor.

Haberin Devamı

Berna Öztürk, dj'liğin yanı sıra kitle board eğitmenliği yapmaktadır. Bu spor dalında milli sporcu ünvanına da sahip olan Berna Öztürk, çılgın karakteriyle bilinmektedir. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde Sosyoloji bölümü mezunu olan Berna Öztürk, zaman zaman ekranlarda da boy göstermiştir.

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk'ün kardeşi olan Berna Öztürk, mankenlik de yapmaktadır. Mankenlik ve modellik yapmaya 16 yaşında başlayan Berna Öztürk, bazı TV dizileri ve tiyatro oyunlarında rol almıştır. Uzun zamandır DJ’lik yapan Öztürk’ün hobileri arasında davul çalmak ve resim yapmak da bulunuyor. Berna Öztürk, ekranlarda son olarak TV8 ekranlarındaki İşte Benim Stilim yarışmasıyla çıkmış burada iddialı tarzı ile ses getiren isimlerden biri olmuştur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!