Survivor 2017 yarışmacısı Berna Keklikler ve Fulya Şahin kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 yarışmacısı Berna Keklikler ve Fulya Şahin kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 22:11

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacıları Berna Keklikler ve Fulya Şahin izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm heyecanıyla devam ederken bu iki adayın yarışmalarda gösterecekleri performans oldukça merak konusu olmuştu. Göz6 programı kızlar evinden halkın oylarıyla birinci çıkarak survivor'a katılmaya hak kazanan Berna Keklikler oldukça başarılı performans gösteriyor. Fulya Şahin ise hırslı tavrı ve karakteriyle takımı arasında oldukça tutuluyor. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Berna Keklikler ve Fulya Şahin kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Haberin Devamı

Survivor’dan önce başka bir programla adından söz ettiren Berna Keklikler ve hırslı kişiliğiyle ilk günden dikkat çeken Fulya Şahin, bu sezonun ilk eleme adaylarından oldu. Kısa sürede enerjileri tutan ikilinin Sms’te birbirlerine rakip olması özellikle Berna Keklikler’i çok üzdü. Göz6’dan şampiyon olan iddialı yarışmacı, arkadaşı Fulya Şahin’in gitmesi durumunda dengelerin değişeceğinin sinyalini verdi. Peki, ilk hafta sms oylamasına çıkan Berna Keklikler ve Fulya Şahin kimdir?

Survivor’ın en genç isimlerinden biri olan Fulya Şahin, 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Yüksek eğitimini Trakya Üniversitesi'nde tamamladı. Survivor Gönüllüler takımına katılan Fulya Şahin, tanıtım fragmanında söylediği "Ben Fulya, adımı kazımaya geldim" cümlesiyle ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne serdi. Adaya yolculuk yapmadan önce İnstagram hesabı üzerinden paylaşım yapan Fulya Şahin, "Rabbim hepimizi bu yolda muvaffak etsin.Hak, Adalet, Birlik ve Beraberliğin olduğu Güzel bir Gönüllüler Sezonu olsun. Gönüllüler Destekçilerimize Sonsuz Teşekkürler.Sizlerin desteği ile gücümüze güç katacağız İnşallah.."şeklinde düşüncelerini paylaştı.

Haberin Devamı

Berna Keklikler kimdir?

Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor 2017’nin kadrosunda yer almaya hak kazanan Berna Keklikler, Almanya’da doğdu. İstanbul’da kardeşiyle birlikte hayatını sürdüren ve Almanya’da düzenlenen Miss Turkuaz Germany Yarışması’nı kazanan yarışmacı, ekonomi alanında eğitim gördü. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı, aynı zamanda oyunculuk ve modellik ile uğraşıyor. Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Keklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, voleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yaptığını ifade ediyor. Tanıtım bölümünde iddiasını “Yapamaz dediler, şampiyon oldum. Survivor şimdi sıra sende!” sözleriyle ortaya koyan Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını ifade ediyor.

BAKMADAN GEÇME!