Berna Keklikler kimdir? Survivor Berna kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Berna Keklikler kimdir Survivor Berna kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 21:57

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Berna Keklikler, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Berna Keklikler'in ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyor. Ada hayatında arkadaşları tarafından oldukça dışkanan ve tepkiye maruz kalan Berna Keklikler kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Almanya doğumlu olan Berna Keklikler, İstanbul’da kardeşiyle yaşamakta. Ekonomi eğitimi alan Berna Keklikler, Almanya’da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany’iyi kazandı. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Berna Keklikler, oyunculuk ve modellik ile uğraşıyor.

2016’nın Eylül ayında TV8’de başlayan Göz6 programına katılarak Survivor hedefi için ilk adımını atan Berna Keklikler, Göz6 evinde finale çıkarak, Kızlar Takımı’nın şampiyonu oldu ve Survivor 2017’ye katılma hakkını kazandı.

Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Kekklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, veleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yaptığını ifade ediyor.

Miss Turkuaz Germany Yarışması’nı kazanan Berna Keklikler, güzelliği ile dikkat çekerken aynı zamanda Göz 6 adlı programda da kızlar arasında şampiyon çıkarak bir başka başarı örneği göstermiştir. Farklı alanlarda katıldığı yarışmalardan başarılı bir şekilde ayrılan Berna Keklikler, Survivor yarışmasına katılmadan önce Fitness ve Crunch yaparken aynı zamanda yüzme sporuyla ilgileniyordu. Bununla birlikte oyunculuk ve modellikle de uğraşan Berna Keklikler, daha önce yaptığı konuşmalarda sinemaya olan düşkünlüğünü de ifade etmişti. Bale, yüzme, voleybol ve buz pateni başta olmak üzere birçok farklı spor dalında faaliyet gösteren Berna Keklikler, hırslı ve başarılı biri. Sahip olduğu çok yönlü başarılar sayesinde de Survivor yarışmasında da oldukça iddialı bir rakip olarak boy gösteriyor. Survivor yarışmasının tanıtım bölümünde “Yapamaz dediler, şampiyon oldum. Survivor şimdi sıra sende!” diyerek iddialı sözler sarf eden Berna Keklikler, diğer yarışmacılar tarafından da ciddi bir rakip olarak görülüyor. Berna Keklikler’in doğaya çok düşkün olduğu ve ada şartlarına kolay bir şekilde uyum sağlayacağı da kendi tarafından dile getirilmişti.

BAKMADAN GEÇME!