Hande Yener’in yeni rakibi Berksan

Güncelleme Tarihi:

Hande Yener’in yeni rakibi Berksan
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 14:12

Geçtiğimiz aylarda Muğla’nın Bodrum ilçesinde Sebastian isimli beach açarak ticarete atılan ünlü şarkıcı Hande Yener’in sektörde rakipleri çoğalıyor. Şarkısı Hadise’nin ardından şimdi de Berksan Bodrum'da beach bakıyor. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Bu yaz sanat dünyasında yeni bir yarış başlıyor! Hande Yener ve Hadise'nin ardından şarkıcı Berksan da Bodrum'da beach bakıyor. Hande Yener'in 'Sebastian' adlı beach açmasıyla başlayan furyaya en son Hadise eklenmişti.

Berksan mekan arıyor

Hem jüri üyesi olduğu ses yarışmasıyla hem de aldığı ekstra sahne ücretiyle fiyatını ikiye katlayan Hadise, bu kazancını yatırıma dönüştürmek için Bodrum'dan 2 milyon euroya arazi almıştı. Şarkıcı 'Hard Beach' adlı bir sahil mekânı açarak işletme dünyasında varlığını hissettirecek.

Hadise'nin ardından Berksan da bugünlerde kollarını sıvadı. Hande Yener'le yakın arkadaş olduğu bilinen şarkıcı, iki güzel şarkıcıya rakip olacak. İstanbul'da 'Çilek' adlı bir gece kulübü bulunan popçu, yine aynı adı taşıyan bir beach açarak 'Bodrum'da ben de varım' diyecek.

Haberin Devamı

Hande Yener’in yeni rakibi Berksan

Hande Yener kimdir?

12 Ocak 1973 İstanbul doğumludur. 1992 yılında Hülya Avşar'ın vesilesiyle Sezen Aksu'yla tanıştı. 2 yıl Sezen Aksu'nun vokalistliğini ve asistanlığını yaptı. 2000 yılında ilk albümü 'Senden İbaret' ile Türkiye'de Disko Pop akımını başlattı ve çok büyük bir başarı yakaladı.

Ardından 2002 yılında 'Sen Yoluna Ben Yoluma' albümü ile Türk Pop Müzik'inde kalıcı olduğunu kanıtladı. 2004 Yılında 'Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor' albümüyle zirveye oturdu.

Dünyaca ünlü yönetmen Luca Tommassini ile bu albümde çalışmaya başladı ve kaliteli şarkılarına birbirinden kaliteli klipler çekmeye devam etti. 2006 yılında tüm popülerliğini ve bir çok parayı hiçe sayarak büyük bir risk altına girdi ve 'Apayrı' isimli albümde karşımıza çıktı. Bu albümle Elektronik Müzik'e hafif bir geçiş yaptı.

Ardından 'Hande Maxi' adlı Maxi Single'ı ile bu duruşunda kararlı olduğunu gösterdi. Hiç durmadan çalışan Hande Yener 2007 yılında 'Nasıl Delirdim' adlı albümüyle karşımıza çıktı. Bu albümde Elektronik Müzik'i başarılı bir şekilde uyguladı. 'Romeo' adlı parçası haftalarca listelerde zirvede kaldı ve otoriteler tarafından tam not aldı. Türkiye'ye Elektronik Müzik'i tam olarak kazandırmış oldu.

Haberin Devamı

2008 yılında çıkardığı Hipnoz albümünde özel ses efektleri kullanıldı ve Elektronik Müzikteki başarısına bir yenisini daha ekledi. Nisan başında 'Hayrola' adlı son stüdyo albümünü müzik severlerle paylaşan elektronik müziğin kraliçesi, albümdeki tüm sözleri kendi yazdı. Bu albüm için de birbirinden cesur pozlar veren Yener yine farkına ortaya koyacak tarzda. Albümde Teoman ile düet yapacakları parça "Arsız" yer alıyor. Hayrola adlı parçanın video klibi 21 nisan salı günü müzik kanallarında yayına girmiştir. Klibin yönetmenliğini Kemal Doğulu üstlenmiştir.

Hande Yener Disco kralı programında hayrola parçası eşliğinde yaptığı cesur show ile oldukça ilgi çekmiştir. Bu albümde sanatçı şimdiden 15 televizyon programına ve 10 radyo programına konuk olmuştur. Hande Yener Hayrola promosyon kapsamında Balans'ta gazeteciler tarafından oldukça konuşulan bir konser vermiştir.Mayıs ayı içerisinde üniversite ve halk konserlerine başlayacağını Pal FM ve Beyaz Show programında hayranlarına açıklamıştır.

Haberin Devamı

Hande Yener’in yeni rakibi Berksan

Berksan kimdir?

Berksan Özer 30 Mayıs 1979 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Müziğe ilkokul üçüncü sınıfta başladı. Ankara Radyo Evi’nin açtığı sınavı kazanarak Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu’na girdi.

Özgen Gürbüz yönetiminde, beş yıl çocuk korosunda çalışmalarını sürdürdü. Daha sonra Tuncay Yalın’dan şan dersleri almaya devam etti. Solo olarak ilk sahne deneyimini Ankara’da Cabere adlı kulüpte gösterdi.

Birkaç yıl sonra aynı kulüpte istek üzerine yeniden sahneye çıktı. Bu sırada İstanbul’a yerleşmeye karar verdi. Daha sonra uzun bir çalışma sonrasında, 2003 yılında şarkıcının ilk albümü olan “Çilek” piyasaya çıktı.

Haberin Devamı

Çıkardığı Albümler:

Çilek (2003)

Kalbime Dönüyorum (2005)

Öpüşelim Mi? (2006)

Bay Bay (2007)

Zaaf (2009)

Beni Seviyor (Single – 2010)

Su (Single – 2011)

Oynadığı Filmler: Çılgın Dersane Kampta (2008), Üç Tatlı Cadı (2008), Servet Avcısı (2008)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!