Berke ile evlenen Caner Toygar Esra Erol'da kalmaya devam edecek

Güncelleme Tarihi:

Berke ile evlenen Caner Toygar Esra Erolda kalmaya devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 11:30

Esra Erol programında evlenen Caner Toygar, eşi Berke ile Renkli Sayfalar’a konuk oldu. İlişkilerinin ilerleyişi hakkında konuşan çift, yeni hayatlarıyla ilgili açıklamalarda da bulundu. Esra Erol’da çalışacağını söyleyen Caner Toygar, yeni mesleği hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

14 yıl önce katıldığı 'Gelinim Olur Musun' programıyla tanınan Caner Toygar, geçtiğimiz hafta nikah masasına oturduğu Berke ile Renkli Sayfalar’a katıldı. Aradığı aşkı Esra Erol’da bulan Caner Toygar, programda kalmaya devam edeceğini açıkladı. Yeni işi hakkında detayları açıklayan milli damat, Esra Erol’daki adayların koçluğunu yaparak onların stiliyle ilgileneceğimi söyledi. 

Berke ile evlilik sürecine nasıl gittiğini anlatan Caner Toygar’ın evlilik teklifine yorum yapan Şule Zeybek’in sorusu ünlü damadı terletti. ‘Müslümanın sevgilisi olmaz, helali olur. Benim helalim olur musun, benimle evlenir misin?’ Sözleriyle teklifte bulunan Caner Toygar, ünlü sunucunun ‘Evlenmeden önce sevgiliydiniz, o zaman Müslüman değil miydin?’ sorusuna yanıt veremedi. 

BERKE KİMDİR?

Haberin Devamı

Berke, 1982 yılında dünyaya gözlerini açtı. Yurt dışı eğitimini alan gelin adayı, Anaokulu öğretmenliği yapmaktadır. Muğla Datça’da ikamet eden Berke, daha önce hiç evlenmedi. Programa katıldığı ilk gün ailesine çok önem verdiğini dile getirdi. Karşısında insana hemen güvenen bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Berke, kendisi gibi sakin bir damat adayı istediğini söylemişti.

CANER TOYGAR KİMDİR?

Ocak 1980 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Caner Toygar, lise mezunudur. Tülin Koca ile yaşadığı aşk ile Türkiye gündemine oturmuş ve kısa sürede isminden sıkça söz ettirmiştir. 2009 yılında müzik konusunda da atılım yapmış ve "Naber Fıstık" isimli albümü çıkarmıştır. Evlilik programının ardından bir süre oyunculuk için çabalayan ardından Ataşehir'de köfteci dükkanı açan Caner Toygar, bu alanda ilerleyemeyince, ekranlara çıkış nedeni olan evlendirme konseptini kullanarak arkadaşlık sitesi açmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!