Berkay Akbaş anısına basketbol turnuvası düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Berkay Akbaş anısına basketbol turnuvası düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 13:05

Berkay Akbaş anısına basketbol turnuvası düzenlendi

Haberin Devamı

İbrahim ASLAN/ SİNOP(DHA)- SİNOP'ta, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Berkay Akbaş anısına basketbol turnuvası düzenlendi. İskele Meydanı sahilindeki parkta yapılan turnuvaya, erkek ve kadın kategorilerinde 19 takım katıldı. 
Geçen yıl Aralık ayında İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan üniversite öğrencisi Berkay Akbaş, adına memleketi Sinop'ta basketbol turnuvası düzenlendi. Turnuva öncesi düzenlenen törene katılan Vali Yardımcısı Savaş Ünlü, "Böyle güzel bir organizasyonla çok genç yaşta hain  terör saldırısında şehit verdiğimiz bu genç kardeşimizi andığınız için herkesi tebrik ediyorum. Verdiğimiz şehitleri hiçbir zaman unutmayacağız. Her zaman onları içimizde yaşatacağız. Her hainliğe, her tür saldırıya, her bir darbe girişimine, bölücü teröre karşı Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" diye konuştu.
Baba Salim Akbaş ise, "Oğlum hain bir terör saldırısına kurban gitti. Onun  anısına düzenlenen  bu turnuva için teşekkür ederim. Berkay Akbaş hep yaşayacak, o hep 19 yaşında kalacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!