Bergüzar Korel Twitter'da gündem oldu!

Güncelleme Tarihi:

Bergüzar Korel Twitterda gündem oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 14:48

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in Sevgililer Günü için yaptığı yorum Twitter'da olay oldu ve sosyal medya gündemine oturdu. İkiye bölünen sosyal medya kullanıcılarından bazıları Korel'e hak verdi bazıları ise aksine karşıt görüşlü yorumlarda bulundu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Binbir Gece Dizisi’ nde tanışan ve bir süre sonra tutkulu ve bir aşk yaşamaya başlayan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel 2009 yılının Ağustos ayında evlenmişlerdi. Mutlu bir evlilik süren Korel ve Ergenç çiftinin bir de çocukları var. Bergüzar Korel en son Karadayı dizisinde rol almış ve dizinin bitmesinin ardından dinlenmeye çekilmişti. Bergüzar Korel, yaklaşan sevgililer günü ile ilgili ilginç bir yorumda bulundu. Bu yorum Twitter’ de büyük olay oldu ve gündeme oturdu.

Korel: “Dünyanın en saçma günü.”

Sevgililer günü ile ilgili gelen sorulara Korel: “Bana sormayın, dünyanın en saçma günü. Tüketim günü olduğu için sevmiyorum.” diye cevap verdi. Korel’ in sevgililer günü ile ilgili bu şaşırtıcı yorumu Twitter’ de gündeme oturdu. Twiter kullanıcıları korel’ in bu yorumunun ardından bu gündemi konuşmaya başladılar.

Haberin Devamı

Bergüzar Korel Twitterda gündem oldu

Twitter kullanıcıları Bergüzar Korel’ in sevgililer günü yorumu sonrasında ikiye bölündüler. Bazı kullanıcılar Korel’ e hak verirken, bazı kullanıcılar ise karşı görüşte olup bu yönde paylaşımlar yaptılar.

Bergüzar Korel kimdir?

Tam ismi Bergüzar Gökçe Korel olan güzel oyuncu, 27 Ağustos 1982 yılında dünyaya geldi. Korel’ in çocukluğu Ulus’ ta geçti. İlkokulu Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu’ da okudu, orta öğretimini ise Yıldız Koleji’ nde tamamladı. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ nü tamamladı. Okul hayatı boyunca birçok kısa film ve oyunda yer aldı. Rol aldığı ile dizi 1998 yapımı Kırık Hayatlar’ dır. En son Karadayı isimli dizide rol aldı ve dinlenmeye çekildi. 2009 yılının Ağustos ayından beri kendi gibi oyuncu olan Halit Ergenç evlidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!