Bergama’da kasaplar denetlendi

Güncelleme Tarihi:

Bergama’da kasaplar denetlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 13:15

İZMİR’in Bergama Belediyesi Zabıta ekipleri, kentteki et ve et ürünleri satışı yapılan işyerlerinde ani denetimler yaptı. Kontrollerde, temizlik ve hijyen kurallarına uyulduğunun görüldüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Bergama’da kasaplar denetlendi

Bergama Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, et ve et ürünleri satışı yapılan işyerlerinin hijyen durumu, ürünlerin muhafaza şekilleri ile satış koşullarını kontrol etti. Denetimlere Bergama Belediyesi Veteriner Hekimi Mahmut Aslankan da katıldı. Denetimlerde ayrıca çalışanların kurallara uyup uymadığına da bakıldı. Satışa sunulan ve saklanan gıda ürünlerinde sağlıksız bir duruma rastlanmadığı belirtildi.

Denetim hakkında bilgi veren CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, "Zabıta ekiplerimiz tarafından sürekli devam eden denetimlerimizi bu kez kasaplarımızda, et ve et ürünleri satışı yapılan yerlerde gerçekleştirdik. Ekiplerimiz özellikle işyerlerinde hijyen koşullarına, ürünlerin sağlıklı bir ortamda muhafaza edilip edilmediğine baktı. Amacımız vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde gıda tüketimini sağlamak. Yapılan denetimlerde kasaplarımızın bazı ufak tefek aksaklıklar dışında kurallara uyduğunu tespit ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!