Bereket Enerji Grubu'nun 7 şirketi Capital 500'de

Güncelleme Tarihi:

Bereket Enerji Grubunun 7 şirketi Capital 500de
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2018 10:54

Bereket Enerji Grubu'nun 7 şirketi Capital 500'de

Haberin Devamı

BEREKET Enerji Grubu'nun 7 şirketi, iş dünyasının takip ettiği Capital Dergisi'nin 'Türkiye'nin En Büyük 500' firması listesine girdi.

Capital Dergisi'nin yaptığı 'Türkiye'nin En Büyük 500 Firması' listesine, merkezi Denizli'de bulunan Bereket Enerji Grubu'ndan 7 şirket sıralamaya girmeyi başardı. Fortune Dergisi'nin gerçekleştirdiği ve geçen ay açıkladığı Türkiye'nin en büyük 500 şirketi araştırmasında da Bereket Enerji Grubu'ndan 9 şirket sıralamada yer almıştı. 2017 yılı şirket performanslarının ve cirolarının kriter alındığı Capital Türkiye 500 araştırmasında, Bereket Grubu şirketlerinden Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. 74'üncü, Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. 109'uncu, GDZ Enerji Dağıtım A.Ş. 228'inci, ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. 348'inci, Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. 435'inci, Bereket Elektrik A.Ş. 437'inci, Bereket Enerji Üretim A.Ş. 471'inci sırada yer aldı. Bu tabloya göre, Bereket Enerji Grubu'ndan daha önce Capital 500'e giren şirket sayısı 6'dan 7'ye yükseldi. Capital'in geçen yılki araştırmasında da 6 şirketi ilk 500'de yer alan Bereket Enerji Grubu, bu yılki araştırmanın sonuçlarına göre, performansını ve cirosunu artırmış oldu.

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, gruba bağlı 7 şirketin ilk 500 kuruluş arasına girmesinin gurur verici olduğunu belirterek, "Ülkelerin gelişmişlikleri artık enerji üretimi ve tüketimiyle ölçülüyor. 'Tüm çabalara rağmen 2 milyar insanın enerjiye ulaşamadığı dünyada, ülkemizde günde 4 saat elektrik kesintisinin uygulandığı günlerden bugünlere geldik. Enerji sektörü yüksek teknoloji, bilgili ve deneyimli kadrolar ve yüksek finansman gerektiren bir sektördür. Böyle bir sektörde 10 bini aşkın çalışanımızla, ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için büyük çaba gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Enerji sektörü için her çabamız Türkiye'nin geleceği, Türk halkının mutluluğu içindir" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!