Berber'den üreticiye yapılandırma haberi

Güncelleme Tarihi:

Berberden üreticiye yapılandırma haberi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 11:43

Berber'den üreticiye yapılandırma haberi

Haberin Devamı

MANİSA'nın Sarıgöl ilçesindeki üzüm bağlarını ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, üreticilerin borçlarının yapılandırılması ile ilgili yeni düzenleme yapıldığını söyledi.

Sarıgöl'da AK Parti İlçe Kongresi'nin ardından Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen ve partililerle birlikte üzüm bağını ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, üreticilerin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çiftçilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarının yapılandırılmasıyla ilgili düzenlemenin kısa zamanda kanunlaşacağını belirten Berber, "Esnaflarımızın bankalara olan borçları yapılandırılıyor. Yeni hazırlanan çiftçi borçlarını yapılandırma imkanı son aşamaya geldi" dedi. Haberi memnuniyetle karşıladıklarını dile getiren Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, "Yapılandırma imkanı çiftçiler için çok güzel bir gelişme. Diğer bankalara olan borçlar Ziraat Bankası aracılığı ile ödenebilmeli. Böyle olunca çiftçilerimiz derin nefes alacak" diye konuştu.

Üzüm bağlarından bir süre üzüm kesen AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, kaliteli üretim nedeniyle üreticileri tebrik etti.

Vehbi SARIHAN / SARIGÖL (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!