Berber ve kuaförlerde bayram yoğunluğu

Güncelleme Tarihi:

Berber ve kuaförlerde bayram yoğunluğu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2016 10:48

Berber ve kuaförlerde bayram yoğunluğu

Haberin Devamı

KARS, (DHA) - RAMAZAN Bayramı öncesi kuaför ve berberlerde büyük bir yoğunluk oldu.
'11 ayın sultanı' olarak nitelendirilen Ramazan ayının sonuna gelinirken, vatandaşı bayram alışverişine şimdiden başladı. Bazıları da bayram günü ağırlayacağı konukları için tatlı siparişlerini verdi. Kişisel bakımlarını da ihmal etmeyenler, bayrama az bir süre kala soluğu kuaför ve berberlerde aldı. Bayram öncesi erkekler saç ve sakal bakımına özen gösterirken, kadınlar da saç bakım ve makyajlarının yanı sıra manikür ve pedikür yaptırıyor. Müşteri yoğunluğu nedeniyle Bayram namazına kadar dükkanı kapatmadan hizmet vereceklerini söyleyen Karslı berber Emre Ünlükaya, şöyle konuştu:
"Her bayram aynı telaş. Bu bayramda da yoğunluk had safhada. Bayram öncesi yeni elbisiler giyip, sac bakımı yaptırmak artık geleneksel bir hal almıştır. Yoğunluk nedeniyle randevulu sistemle çalıştığımız için kargaşa yaşanmıyor. Bayrama 2 gün kala dayana biliyorsak hiç ara vermeden çalışıyoruz. Biz kuaförler bu nedenle bayramın birinci gününün yatarak geçiririz." 
Bayram tıraşı için önceden randevu aldığına işaret edenlerden Oktay Eratlar ise, "Yoğunluk nedeniyle berberim bana gece yarısından sonra saat 03.00'te randevu verdi. Bayram tıraşı geleneksel olduğu için saatin önemi yok" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!