Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

En mutlu yönetici

Rodi Mağazasının personel müdürü Atilla Savaş bir çok idealine erken ulaştığını söylüyor.

O, genç yaşına rağmen işinde başarıyı yakalamış biri. Antalya'daki Rodi mağazalarında personel müdürlüğü görevini yapan 27 yaşındaki Atilla Savaş, bir çok idealine erken ulaştığını söylüyor. Eşi Özlem ile 2 yıllık mutlu bir beraberliği olduğunu sözlerine ekleyen Atilla, ‘‘Eşim de güzel, işim de. Bu nedenle mutlu bir yaşam sürüyorum’’ dedi.

LİDER YAPIYA SAHİP

Rodi'de 5 yıldır görev yapan Savaş, kova burcu. Yani lider yapıya sahip, yenilgiyi hazmedemiyor ve oldukça hırslı. Burcunun özelliklerinin hemen hemen hepsini taşıyor. Aynı zamanda da çok kıskanç. Atilla tam bir işkolik. sabah 9.00'da geldiği işinden gece 22.30'da ayrılıyor ve ‘‘Eşimden çok, çalışma arkadaşlarımla evliyim’’ diyor.

İZİN AYDA BİR GÜN

Ayda bir gün izin kullanıyor. Bu günde eşi ile birlikte alışveriş yaptığını söylüyor. O, giyinmeyi çok seviyor ve modayı yakından takip ettiğini söylüyor. Hobileri ise bilardo ve uçak maketleri. Sık sık arkadaşları ile bilardo oynuyor. Bir de silah merakı var. Bunun dışında evde oturmayı çok seviyor.

KOYU CİMBOMLU

Güne güleryüzlü başlamaya özen gösteriyor. İşe gittiğinde personelin de öyle olmasını sağlıyor. Kimi zaman espiriler yapıyor, kimi zamanda stand-up şovlar. Atilla, koyu bir Galatasaray taraftarı. İdealinin bir kuruluşta yöneticilik yapmak olduğunu söylüyor ve ekliyor, ‘‘Bunu başardım. Şimdi kendi mağazamı açmak istiyorum.’’

DOSTLARINI UNUTMUYOR

İnce düşünen bir yapıya sahip. Aynı zamanda da romantik. Dostlarının önemli günlerini hiç bir zaman unutmamaya çalışıyor. Yüzük takmayı da çok seviyor Atilla. İmkanı olsa Miami'de yaşamak istediği söylüyor. O'na göre, orada hayat daha hızlı. Daha düzenli bir şehir. Yani kendi yaşam biçimine uyumlu.

İlk çağrışımlar

İş: Hastalık

Aşk: Sevişmek

Para: Herşey

İhanet: Ayrılmak

Cesaret: Korkusuzluk

Kadın: Herşey

Mavi: Deniz

Çocuk: Hayata bağlılık

Başarı: Mutluluk

Hırs: En uç nokta

Gülmek: Eğlenmek

Evlilik: Çılgınlık

İŞTE LİSTESİ

Ayakkabı: Step by Step, Elle

Kıyafet: Rodi, Braza, Sash

Gözlük: Exess

Parfüm: Roma

w Telefon: Nokia 3310

En son izlediği film: Charlie'nin Melekleri

En son okuduğu kitap: Tavuk Suyuna Çorba

En sevdiği aktör: Steven Sheagal

En sevdiği aktrist: Julia Roberts

En sevdiği yemek: Karnıyarık

Gittiği restoran: Beydağı

Eğlence mekanı: Kervansaray, Flamingo

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!