Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Evlenmek istiyorum

Ali Çetinkaya Caddesi'ndeki Hayırlı Kuyumcusu'nun sahibi Cenk Yalılı, ‘‘Düzenli bir yaşama geçmek için evlenmeye karar verdim’’ diyor.

28 yaşındaki Cenk Yalılı baba mesleği olan kuyumculuk yapıyor. Ali Çetinkaya Caddesi'ndeki Hayırlı Kuyumcusu'nun sahibi olan Yalılı’nın bu günlerde isteği kendine uygun bir eş bulup evlenmek.

O'nu gece hayatından tanıyoruz. Hemen hemen her gece ayrı bir mekanda yanında birbirinden güzel kızlarla görüyoruz. 28 yaşındaki Cenk Yalılı'yı gece hayatının içinde olanlar çapkın olarak biliyor. O, çapkın olmayı seviyor ancak bıktığını söylüyor. Artık evlenmek istiyor Cenk..

ARAYIŞ İÇİNDEYİM

Bayanlara güvenmediği belirterek, ‘‘Bu benim karım diyebileceğim bir bayan bulamadım. Devamlı arayış içindeyim. Aslında gece hayatından ve çapkınlıktan bıktım. Düzenli bir hayat sürebilmem için de evlenmem gerekiyor’’ diye konuştu.

HIZ TUTKUNU

Cenk'in en büyük tutkusu ise hız yapmak. Otomobili ile zaman zaman hız sınırını aştığını söylüyor. Sürat tutkusunu yaz aylarında jet ski yaparak gideriyor. Cenk akrep burcu. Burcunun en sevmediği özelliği ise aşırı sinirliliği ve çapkınlığı. Birçok insanın aksine o yükseklikten hoşlanıyor. Zaman zaman Alanya'ya gidip bungee jumping yaptığını söylüyor. İş hayatında ise oldukça hırslı. Baba mesleği olan kuyumculuk yapıyor. Ali Çetinkaya Caddesi'ndeki Hayırlı Kuyumcusu'nun sahibi.

14 YILLIK KUYUMCU

14 yıldır bu işi yaptığını belirterek, ‘‘2 sene atelyede, daha sonra da 3 ayrı kuyumcuda çalıştım. Bu benim tecrübemi artırdı. Her patronumdan ayrı bilgi aldım’’ dedi. İş konusunda oldukça hırslı ve çalışmayı çok seviyor. Gününün büyük bölümünü Hayırlı Kuyumcu'da geçiriyor.

YENİLİKLERE AÇIK

Dünyaya at gözlüğü ile bakmadığını söylüyor Cenk. Yenilikçi bir yapıya sahip. Bu nedenlede altında hep modern çizgiler arıyor. O'nun hedefi oldukça büyük. İleride milletvekili olup, Antalya'ya hizmet etmek istediği söylüyor. Antalyalı olmayanların, buradan milletveli seçilmesinden şikayetçi.

İŞTE LİSTESİ

Parfüm: Romance

Saat: Guess

Kıyafet: Tween

Ayakkabı: Patrice

Telefon: Nokia 8850

Gözlük: Armani

En son izlediği film: Abuzer Kadayıf

En son okuduğu kitap: Angela'nın Külleri

En son aldığı albüm: Sezen Aksu

En sevidiği renk: Kırmızı

En sevdiği aktör: Kevin Costner

En sevdiği aktrist: Demi Moore

Otomobili: BMW 3.20

Gittiği restoran: Park Restaurant, 7 Mehmet

Gittiği eğlence mekanı: Club Deep, Ali'nin Meyhanesi

En sevdiği yemek: İşkembe dolması

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!