Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Su perisi

4 yıl önce su perisi olarak tanıttığımız Fulya Acargil Alke Turizm ve Aqualand'ın Basın ve Halkla İlişkiler müdürlüğünü yapıyor

BİZ onu 4 yıl önce bu sayfalarda ‘Su perisi’ olarak tanıdık. O zaman 18 yaşında olan Fulya Acargil, dev bir tesis olan Alke Turizm ve Aqualand'ın Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olmuştu. İşine son derece bağlı olan Acargil, şimdi bu görevinin yanında, satış ve pazarlama ile müşteri ilişkilerine de bakıyor. Sürekli kendini yenilediğini söyleyen Acargil, ‘‘Turizm bir meslek değil, yaşam şekli. Ben bunu benimsedim’’ diyor.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde okuyan 22 yaşındaki Fulya, buz pateni yapmayı, piyona çalmayı ve bazen de yalnız kalmayı seviyor. İşinden vakit buldukça ailesine yemek yapmayı da çok sevdiğini belirten Fulya, bu işte kendi metodlarını kullanıyor. Yaptığı en güzel yemeğin özel soslu spagetti olduğunu belirten Fulya, ‘‘Makarnanın piştiğini anlamak için fayansa fırlatıyorum. Yapışırsa piştiğini anlıyorum’’ diyor.

SAYGININ ÖNEMİ

Ailesi ile vakit geçirmeyi çok sevdiğini söyleyen Fulya, ‘‘Ben iyi olanın en iyisini, güzel olanın en güzelini, kendime ilke edindim. Başarılarımla ön plana çıkmak istiyorum. Yaptığım işten büyük keyif alıyorum’’ diyor. Herkesin her zaman öğreneceği bir şeyler olduğu söyleyen başarılı müdür, ‘‘İnsan ilişkilerinde saygı çok önemli. Saygı olmazsa, insanlar birbirlerini sevemezler’’ diye konuştu.

İşine tutkun

Fulya Acargil, gününün büyük bir bölümünü Aqualand'da harcıyor. İşine tutkun olduğunu söyleyen Fulya, ‘‘Yaptığım işten büyük keyif alıyorum’’ diyor.

İŞTE LİSTESİ İŞTE LİSTESİ İŞTE LİSTESİ

Müzik : Klasik

Parfüm : Burberues, Angel

Makyaj ürünü :

Herrena Robistane

Kıyafet : Polo, Polin, Roman

Ayakkabı : Özel yaptırıyor

Gözlük : Cool

En sevdiği aktör: Bruce Wills

En sevdiği aktrist :

Meg Ryan

En sevdiği renk : Sarı

Saat : Lorus

En son okuduğu kitap :

Yönetici Kuralları (Eric From)

En son aldığı albüm :

Yonca Lodi

En son izlediği film :

Yeşil Yol

En sevdiği takı :

Eskitilmiş gümüş

Sigara-alkol yok

Sİgara ve alkol kullanmayan Acargil, ayakkabılarını da özel yaptırıyor. Ayakkabı modellerini kendisinin çizdiğini söyleyen Acargil, ‘‘Ayakkabı numaram 35. Bu nedenle güzel ayakkabı bulamıyorum.

Yaklaşık 6 yıldır kendi çizdiğim modelleri, Bahçelievler'deki Aydın Usta'ya yaptırıyorum. Kendi çizgimi oluşturmak çok hoşuma gidiyor. Bana en büyük zevki kendi model ayakkabılarımı giymek veriyor’’ diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!