Benim kızım akıllıdır

Güncelleme Tarihi:

Benim kızım akıllıdır
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 24, 2008 00:00

Bergüzar Korel'in ilişkisinin bitkesine neden olduğu iddia edilen annesi Hülya Darcan konuştu.

BU FOTOÄžRAFLAR MAZÄ°DE KALDI
Haberin Devamı

Bergüzar Korel ile Tan Sağtürk ilişkisinin bitmesinin nedeni olarak gösterilen Korel'in annesi Hülya Darcan, Hafta Sonu dergisine konuştu. Kızından evlilik sözleşmesi yapmasını istediği iddia edilen Hülya Darcan, değil kızını etkilemek, yaşanan ayrılık hakkında Bergüzar Korel'le kendi aralarında bile konuşmadıklarını söyledi, "Kızım akıllı ve güçlüdür" dedi.

Hülya Hanım, nasılsınız? Kızınız Bergüzar Korel nasıl?

- Teşekkür ederiz, ben de iyiyim, Bergüzar da iyi.

Benim kızım akıllıdır
Bergüzar, Tan Sağtürk’ten ayrıldı. Durumu nasıl? Mutlu mu, mutsuz mu?

- Bu konuda kesinlikle konuşmamaya karar verdik. Ne ben konuşuyorum ne Bergüzar konuşuyor. Ayrıca biz kendi aramızda bile bu konuyu konuşmuyoruz. Ama şu an olağanüstü bir şey yok, hayat aynen devam ediyor. Bergüzar güçlü bir kız, akıllı ve zeki bir kız. Ben ona çok güveniyorum.

Haberin Devamı

Bir ayrılık yaşadı tabii, kolay değil...

- Evet, ayrılık yaşadı.

Bilirsiniz, ünlü yıldızların ayrılıkları birçok spekülasyonu da beraberinde getirir. Bu iddialara ne diyorsunuz?

- Buna artık alıştık. Basına engel olamayız. Ä°stediklerini yazıyorlar, söylüyorlar. Biz de konuÅŸmama hakkımızı kullanıyoruz. Herkesin canı saÄŸ olsun.Â

Bosna Hersek’le İnönü Stadı’nda oynadığımız milli maçta, Bergüzar’la Tan Sağtürk’ü tribünde birlikte görmüşler. Bu olay doğru mu, acaba bir barışma mı var?

- Bu konuda hiçbir şey söylemek istemiyorum ama Bergüzar asla futbol izlemeyi sevmez. Kaldı ki o söylediğiniz

/images/100/0x0/55ea9b1ff018fbb8f88af43b
tarihte ve saatlerde setteydi, çalışıyordu. Ben de çalışıyordum, sürekli telefonda konuştuk. Eğer Bergüzar’la Tan buluşup maça gitselerdi mutlaka annesi olarak haberim olurdu. Yok böyle bir şey.

"Vazgeç Gönlüm" adlı dizide oynuyorsunuz, nasıl gidiyor?

- Vallahi iyi gitmiyor. Åžu anda yayından kaldırıldı. Oysa senaryo üzerine çok çalışıldı, çok emek harcandı. Sona ermesi çalışanlar için, emek verenler için çok kötü oldu. Biliyorsunuz artık her ÅŸey reyting üzerine kuruluyor. Neyse her ÅŸeyde bir hayır vardır. Ben böyle düşünüyorum. Yeni teklifler, yeni projeler geliyor. Ä°nanın en verimli, en tecrübeli dönemimi yaşıyorum. Azerbaycanlı yapımcılar benimle bir sinema filmi yapmak istiyorlar. "Büyük Yalan" adlı diziyi seyretmiÅŸler,  Halil Ergün ve benimle görüşmek istiyorlar.Â

Haberin Devamı

Belki bir ikili olursunuz...

- Bilemiyorum. Henüz konuşulmuş, karara bağlanmış bir şey yok. Bu nedenle size bu konuda da bilgi veremiyorum. Önümüzdeki günlerde netleşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!