Benim biricik aşkımsın

Güncelleme Tarihi:

Benim biricik aşkımsın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2006 00:00

Arzu Altay, Banu Alkan’la aynı eve kapanan resmi nikahlı eşi Murat Taşdemir için ilginç iddialarda bulundu. Arzu Hanım, Taşdemir’in kendisine, "Sen benim biricik aşkımsın" diye mesajlar attığını söyledi.

ATV’de yayınlanan ve Banu Alkan’la sevgilisi Murat Taşdemir’in bir evde geçirdiği saatleri ekrana taşıyan, "Büyük Aşka Bir Şans Daha" programı tartışılmaya devam ediyor. Yıllardır sinemanın Afrodit’i olarak insanların karşısına
/images/100/0x0/55ea5624f018fbb8f8794d8e
çıkan ve sınır tanımaz özgüveniyle bilinen Alkan’ın programda sürekli Taşdemir tarafından aşağılanması, İnsan Hakları Derneği’ni bile harekete geçirmişti. Eve kapanmadan birkaç ay önce Arzu Altay’la nikah masasına oturan Murat Taşdemir cephesinde ise yeni iddialar ortaya atıldı. Arzu Altay, dün KANAL D’de yayınlanan "Sabah Sabah Seda Sayan" programında içini döktü. Arzu Hanım, Banu Alkan ile dört tarafı kameralarla çevrili evde yaşayan eşi Murat Taşdemir’in kendisine sürekli "Ceylan gözlüm sen benim biricik aşkımsın" türünde mesajlar attığını söyledi. Banu Alkan’ın kendisini tehdit ettiğini de iddia eden Arzu Altay, Murat Taşdemir’den boşanacağını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!