Benim annem Sezen Aksu değil

Güncelleme Tarihi:

Benim annem Sezen Aksu değil
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

Her sayısındaki sürpriz yenilikleriyle her yaştan kadının vazgeçemediği Elele Dergisi, nisan sayısında da birbirinden keyifli konular sunuyor okurlarına. Televizyonun en deli dolu sunucusu Mehmet Ali Erbil ile yapılan röportajı heyecanla okuyacaksınız. Komedyen, sunucu, oyuncu kimliği kişiliğinin bilinen bir üçgeni... Peki duygusal hayatı hangi üçgenlere sahip? Rastlantı bu ya, üç kez evlenip ayrılan Erbil, ‘‘Çapkın mı çapkın olmak zorunda mı’’ sorusunu akla getiriyor. Nergis Kumbasar ile ayrılışının ardından o delice sevdiği özgürlüğüne kavuşsa da doğru kişiyi bulana kadar hata yapabileceğini ve tek gecelik ilişkiler yaşayabileceğini itiraf ediyor. Damla Gökdel’in röportajının ayrıntıları Elele’de...

‘‘Hayatın içine aşk yoğun olarak giriyor öyle değil mi?’’

Kabarıktır herhalde benim dosyalarım. Ortamımız buna çok müsait tabii ki...Ama insanların cinsel tercihi bu. Ben kadınlardan hoşlanıyorum ama bir homoseksüelin üstüne bu kadar gidilmiyor. ‘‘Niye erkeklerden bu kadar hoşlanıyorsun? Niye erkeklerle çıkıyorsun?’’ diye bu kadar gidilmiyor üstüne valla. Hiç mi ilişki yaşamayacağız yani? Hepsi illaki uzun ömürlü mü olacak? Hiç mi hata yapılamaz? Her birlikte olduğun insana aşık olmak zorunda mısın? Bu soruların yanıtlarını doğru olarak vermeli.

‘‘Ünlüyseniz, potansiyel suçlusunuz’’

Normal seçimim bu. Benim cinsel tercihim, kadınlardan hoşlanıyorum. En az her erkek kadar. Sağlıklı bir erkek kadar. Ama hayatım çapkınlık üzerine kurulmamıştır. Doğru bir insanla karşılaşırsam sürekli kısa ilişkiler de yaşamam, yapmam bunu.

‘‘Evliliğiniz neden bitti Nergis hanımla?’’

Çapkınlık yüzünden bitmedi. Evlilik çok farklı bir şey. Yoksa biz birbirimizi çok tamamlayan bir çifttik. Çok iyi anlaşıyorduk, aynı dili konuşuyorduk. Bir kere Nergis bir eş olarak çok üstün vasıflara sahip bir insandı. Ama tabii yüzde 90 hata benden kaynaklanıyor. Benim kendi yapımdan kaynaklanan bir şeydi bu. Özgürlüğüme çok düşkün olmam.

‘‘Özgürlük?’’

Evli olunca, ister istemez birtakım kuralları var bu işin. Belirli bir saatte evine gideceksin, evinde yatacaksın kalkacaksın, eşine, çocuklarına, evine ilgi göstereceksin. Yani bütün bunlar bana gerçekten çok zor geliyordu. Böyle bir ortam içinde büyümedim. Annem-babam ayrı olduğu için. Bir anne-baba, aile ortamında açıkçası büyümedim. Bu yüzden zorlanıyor olabilirim.

‘‘Hem bir aile ortamını istiyorsunuz hem de özgürlük. Çift kişilik gibi...’’

Evet, tuhaf bir şeyim bu benim. Çift kişilik valla. Beni eski eşime sorun, Nergis’e hep onları söyler. ‘‘Çok evcildir. Evini çok sever’’ der. Eskiye gidersek mutlaka bilinçaltı ile ilgili bir şey olmalı bu.

Poponun dayanılmaz cazibesi

Elele Dergisi, bu sayısında ayrıca 32 sayfalık özel popo dosyası sunuyor. Geçmişten günümüze, yazdan kışa, küçükten büyüğe, çıplaktan giyiniğe bütün popolar bu geniş dosyada yerini alıyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!