Benim adım kırmızı

Kış sezonu; uzun sürecek melankoliye, gece yakılan mumlara, yılbaşı ağacı süslerine, erken inen akşamların trafik ışıklarına, kaşmir ekoselere ve sıcak şaraplara çok yakışan bir renkle flört ediyor. Kırmızıyla…

Haberin Devamı

Kırmızı ve bordo kazaklar: Kırmızı ve kış deyince ilk akla gelen ürün kazaklar. Sevdikleriniz için hediye düşünüyorsanız, Fabrika, Marks&Spencer, Network’e göz atın.

Kırmızı kaz tüyü yelek: Kaz tüyü puf yelekleri ben biraz da aksesuar kategorisinde değerlendiriyorum. Son derece sıradan ve renksiz bir kombini sadece kırmızı bir puf yelek giyerek, casual ve renkli hale getirebilirsiniz. Bu kaz tüyü puf yeleklerden H&M, Scotch&Soda, GAP ve Mavi’de bulunabilir.

Kırmızı kışlık terlikler: Yılbaşı hediyesi için bir alternatif daha. Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Kate Moss ve Madonna gibi isimler bu terlikleri çoraplarıyla sokaklarda
giymeye başladı.

Kırmızı kadife: Madem kırmızı ve bordo dedik, kış aylarının olmazsa olmazı kumaştan, yani ‘kadife’den de bahsetmeden geçmeyelim. Fitilli kadife, koyu kırmızı spor bir monta kim hayır diyebilir? “Tommy Hilfiger’ın bordo kadife montlarına bir bakın” derim.

Haberin Devamı

Kırmızı bir çanta: Spora giderken kullandığımız sıradan siyah çantaları bir yana bırakıp, kıyafetimize istediğimiz kadar iddia katabileceğimiz bir aksesuar… Kırmızı spor çantalar için bakınız Slazenger.

Bordo chino pantolonlar: Yazın giyilen kırmızı jean ve chino’lar, kış günlerinde yerini daha derin bordo renklere bırakır. Bordolu lacivertli ekose gömlekler ve lacivert blazer ceketlerle dikkat çekici bir kombin oluşturabilirsiniz. Bu bordo chino’lardan bulmak için bakacağınız yerler: Dockers, Tommy Hilfiger, H&M, Avva, Topman ve Pierre Cardin.

Kırmızı ayakkabı: Geldik koyu kırmızı sneakers’lara. Kışın koyu kırmızı ve bordo renkleri tercih edin. Böylece özellikle hafta sonu kombinleriniz hareketlenecek.
KangaRoos, Nike ve
New Balance’da bu bordo spor ayakkabılardan bulabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları