'Beni intihar kliniğine yatırın'

Güncelleme Tarihi:

Beni intihar kliniğine yatırın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 11:51

23 yaşındaki Kirsty Keep'in hayatı bir böcek ısırığıyla kabus oldu. Kemoterapi gördü, steroid kullandı, hastalığı bir sürü farklı teşhis aldı ve son 1 yılda 10 kilodan fazla kilo kaybetti. Annesi ise kızının hastalığına çare bulamayınca videoya alıp, sosyal medyada paylaştı.

Haberin Devamı

12 yaşında bahçede onu ısıran böcekten sonra ismi konulamayan hastalık nedeniyle genç kadın her gün türlü acılar çekiyor ve ailesine kendisini İsviçre'de bir intihar kliniğine götürmesi için yalvarıyor.

Keep, kasları sökülüyormuş gibi bir ağrı yaşadığını söylüyor, genç kadın ayrıca zaman zaman yüz felci geçiriyor ve yüzüne elektrik veriliyormuş gibi hissettiğini belirtiyor.

 

Haberin Devamı

KEMOTERAPİ BİLE GÖRDÜ

Geçtiğimiz 7 yılda kemoterapi gören ve steroid kullanan genç kadına ilk başta lupus teşhisi koyuldu. Annesi, kızına birçok farklı teşhis koyulduğunu, kenelerden bulaşan Lyme hastalığına yakalanmış olabileceğinden şüphelendiklerini de söylüyor.

Beni intihar kliniğine yatırın

Kirsty son olarak Instagram'a "Çok acık çekiyorum. Her gün acı içindeyim. Hep hastayım ve 1 yılda 10 kilodan fazla verdim. Yorgunum. Vücudum daha ne kadarını kaldırabilir bilmiyorum. Daha sonra ne yapacağımı da bilmiyorum. Çok fazla şey denedim. Ailem de ben de artık bir şey yapamıyoruz. Kimse bana yardım edebilir mi merak ediyorum. Gerçekten benim için zamanın tükendiğini hissediyorum." dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!