Beni Böyle Sev'de bu hafta kavga var!

Güncelleme Tarihi:

Beni Böyle Sevde bu hafta kavga var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2014 16:23

Tarık ile Ömer arasındaki ipler geriliyor. Ömer, asla iflah olmayan Tarık'a nasıl dur diyecek, ikili arasıda tartışma mı yaşanacak? Hepsi ve daha fazlası 29 Eylül Pazartesi günü ekranlara gelmeye hazırlanan Beni Böyle Sev'in 67. bölümünde.

Haberin Devamı

Nail ile Menteş’in gizlice yaptıkları pazarlık Ayşem ve Ömeri’n kulağına gider. Nail’den hesap sormaya giden ikili beklenmedik bir tepki ile karşılaşırlar. Ayrıca, Nail Menteş’in teklifini kabul etmez ve kafalarda soru işareti belirir. Öte yandan Tolga annesini peşinde kimsenin olmadığına inandırmaya çalışmaktadır, Zeyno’dan uzak duracağına da yemin eder. Seval ise oğlunun kaybetme ihtimali aklına geldikçe çılgına dönmektedir. Tolga’nın ise okulu bırakma gibi bir niyeti yoktur o yüzden de Seval çok önemli bir karar alır.

REYHAN HEM ÜZGÜN HEM KIZGIN

Gecenin bir yarısında Mazhar aniden kapıya dayanır ve tüm biriktirdiklerini Reyhan’a haykırır. Bu olay üzerine çok üzülen Reyhan’ın elinden hiç bir şey gelmez. Sevinç ise Mazhar’ın peşindedir. Gece birdenbire ortadan kaybolunca onu tedirginleştirir. Fahriye ise Reyhan’ı Sevinç’in olanları öğrenmemesi konusunda uyarmıştır. Fakat Sevinç, öğrendiklerinin acısını Reyhan’dan öyle bir çıkartır ki Reyhan sinirden patlama noktasına gelir.

Haberin Devamı

SİNSİ PLANLAR KRALİÇESİ MELDA

Melda ise sinsi planlar peşindedir. Ömer’in şirketteki yerini sağlamlaştırmaya ve onu şımartarak Ayşem’i gözünden düşürmeye çalışmaktadır. Tarık ile Ömer arasındaki gerginlik büyümüştür. İflah olmaz bir hayalperest olan Tarık, Ömer’in sabrını iyiden iyiye taşırır.Menteş ise elindeki son kozunu oynar. Eda ve Nail’e diz çöktürmek için elinden geleni yapacaktır. Ayşem telefondaki kişiden duyduğu haber karşısında yıkılır.

İsmini bir Orhan Gencebay şarkısından alan Beni Böyle Sev dizisi 29 Eylül Pazartesi 19.50’de TRT 1 ekranlarında olacak.

Beni Böyle Sev şarkısı ismini bir yapıma daha vermişti. "Beni Böyle Sev", 1980 yılında beyazperdeye aktarıldı ve başrollerinde, Fikret Hakan, Azize Gencebay, ve Talat Bulut gibi isimlerin yer aldığı, yönetmenliğini ve senaryosunu Oksal Pekmezoğlu’nun üstlendiği film ile de popüler kültürdeki yerini aldı.

Beni Böyle Sev 67. yeni bölümden, setten bir kare:

Beni Böyle Sevde bu hafta kavga var

Haberin Devamı

Beni Böyle Sev 67. Bölüm Fragmanı TRT 1 (29 Eylül Pazartesi)

BAKMADAN GEÇME!