Beni aşağı çekip kendini yüceltme

Güncelleme Tarihi:

Beni aşağı çekip kendini yüceltme
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2008 00:00

Ece Erken'den yakın arkadaşı Özlem Yıldız'a cep mesajlı öfke .

Haberin Devamı

ÖRNEK ÇİFTİN FOTOĞRAFLARI
 
Tuncer Öztarhan’ın “Özlem Yıldız’ı örnek al” sözü, Ece Erken ile Özlem Yıldız’ın arasını açtı. Yıldız, mutlu evliliğin sırlarını açıklayınca üstüne alınan Erken “Benim üzerimden reklam yapma” diyerek eski meslektaşına öfke yağdırdı.

Boşanmak için dava açan Ece Erken, eşi Tuncer Öztarhan’ın söylediği iddia edilen sözler yüzünden 10 yıllık dostu Özlem Yıldız ile kavga etti. Bir gazetede Öztarhan’ın “Özlem Yıldız’ı neden örnek almıyorsun da gidip Yeliz Şar’ı örnek alıyorsun. Sen bu ortamlardan kopamayacaksın” dediği ve bu yüzden karı-kocanın arasının bozulduğu haberi yer almıştı. Özlem Yıldız ise bu haberin ardından kendi mutlu evliliğinin sırlarını açıklamıştı. Yıldız’ın bu sözlerini üzerine alınan Ece Erken, öfkeyle Özlem Yıldız’ın cep telefonuna mesajlar atmaya başladı. Mesajlarda “Benim üzerimden reklam yapma”, “Kocam beni beğeniyordu”, “Yazılanlar doğru değil”, “Beni aşağıya çekip kendini yüceltme” diye yazan Erken, yakın arkadaşı Özlem Yıldız’a veryansın etti. Neye uğradığı şaşıran Yıldız ise, mesajların hiçbirine cevap vermedi. Sadece bir arkadaşına “Artık Ece ile asla konuşmam. Arkadaşlığım bitmiştir” dedi.

Haberin Devamı

 Öztarhan’ın sözleri İki arkadaşın arasını açan olay, basında yer alan şu haber ile başladı:

“Tuncer Öztarhan eşine ’Önceden program yapmak istemiyordun. Yeliz Şar ile görüşmeye başlayınca sana bir şeyler oldu’dedi. Eşinin Şar ile Davut Güloğlu arasındaki ilişkiye müdahale ettiğini de duyunca, ipler koptu ve genç işadamı ’Sen bu ortamlardan kopamayacaksın. İşte sen busun! Neden Özlem Yıldız’la arkadaşlık etmiyorsun? Onu kendine örnek almalısın’diye bağırmış. Bu ağır sözlere aynı şekilde cevap veren Erken, hemen ardından evden ayrılıp Yeliz Şar’ın yanına taşınmış.”

Yıldız’ın sırları

Bu haberin ardından Özlem Yıldız’ın yaptığı röportajdaki şu sözler, Ece Erken’in mesaj yağdırmasına neden oldu: “Eşimle birbirimizin en iyi arkadaşıyız. Evliliklerde canım cicim dönemi çabuk biter. Bu yüzden de evlilikte biraz mantık araman gerekiyor. Dış görünüşe aldanıp da dünyanın en yakışıklısı olması hiçbir şey değiştirmiyor...” (vatan)

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!