Beni Affet 982. yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 982. yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 10:58

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Beni Affet hafta içi her gün yeni bölümleriyle ekrana geliyor. 982. bölümü yayınlanacak olan Beni Affet'in yeni bölümünde neler yaşanacak? Star Tv ekranlarında hafta içi her gün 17.00'da ekrana gelen Beni Affet'te Eylül ile Levent arasındaki yakınlık günden güne artıyor.

Star Tv ekranlarının haftaiçi hergün yayınlanan dizisi Beni Affet yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. 981. bölümü yayınlanan dizide Umut Elif'e evlilik teklif etti mi? Diğer yandan Eylül ile Levent arasındaki duygusal yakınlık günden güne artmaktadır. Yeni bölümü merakla beklenen dizide neler yaşanacak?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Umut, Elif’e evlilik teklifi edecek mi?

Abdülkadir’in Solmaz’ın akrabası olduğuna ilişkin bilgilere ulaşan Cüneyt, Solmaz’ın Eylül’ün başına gelen olaya dâhil olduğunu düşünür. Solmaz’a gözdağı verir. Ayakta durma antrenmanları yapan Eylül ve Levent arasındaki duygusal yakınlık günden güne artar. Hasret’in Leyla’yla ilgili olarak ortalığı karıştırması Feride ve Osman’ı çileden çıkarır.
Elif’in eşi olmasını isteyen Umut, ona Eymir Gölü’nde romantik bir evlenme teklifi eder. Bahar ve Yusuf’la kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Kemal’in onlara çok özel bir sürprizi vardır. Gerçeklerin ortaya çıkmasından korkan Demir, Tekin’den acil olarak Faruk’un ortadan kalkmasını ister.

 Faruk, aniden kayıplara karışır.

Şahin’in kendisini aldattığından şüphelenerek onu takip eden Sevgi, aşklarının birinci haftasını kutlamaya giden Umut ve Elif’e rastlar. Kemal’in konuşarak gerçekleri itiraf etmesini beklediği Faruk, aniden kayıplara karışır. Yaşadığı olumsuzluklardan tükenen Kemal, Bahar ve Yusuf’la birlikte bambaşka yerde hayata yeniden başlama planları yapar.

Haberin Devamı

Ferman’ın tüm ısrarlarına rağmen katı bir tutum sergileyen Sultan, Yıldız’dan özür dilemeye razı olmaz. Annesinin yaptıkları yüzünden karısıyla arası bozulan Ferman, sonunda annesine resti çeker. Yıldız’ı görmeye gelen Reyhan, Ferman’ın suçsuz olduğu konusunda onu ikna etmeye uğraşır. Cüneyt ise Abdülkadir ile ilgili gerçeklere ulaşmaya çalışır.

 KONUSU

Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

BENİ AFFET OYUNCU KADROSU

Feride Kozan- Şeyma Korkmaz
Cüneyt Kozan- Murat Danacı
Bahar Kozan- Gaye Turgut
Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık
Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu
Sevgi Kayacan- İlkay Kayku Atalay
Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin
Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç
Yıldız- Zeynep Yasa
Ferman- Ötüken Hürmüzlü
Osman Kozan- Nusret Şenay
Zühre Kozan- Ulviye Karaca

Haberin Devamı

 ŞEYMA KORKMAZ KİMDİR?

Beni Affet 982. yeni bölümde neler olacak

Şeyma Korkmaz 20 Aralık 1988'de Eskişehir'de, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Korkmaz'ın Tuba ve Tolga adında ablası ve abisi vardır. İlköğretim eğitimini Eskişehir’de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale’ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale’de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai SUDA ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.

Oyunculuk kariyeri 

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle kariyerine başlayan Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurmuştur.

Haberin Devamı

Rol aldığı projeler
Beni Affet (TV Dizisi) (Feride)
Hayata Beş Kala (TV Dizisi) (Yagmur)
Öyle ya da Böyle (Sinema) (Peri)

 

BAKMADAN GEÇME!