Beni Affet 959. bölümde şoke eden haber!

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 959. bölümde şoke eden haber
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 10:37

Beni Affet bu akşam 959. bölüm ile ekrana geldi. Hafta içi her gün yayınlanan dizinin yeni bölümün için heyecan dorukta. Bahar ve Kemal eski günlerine geri dönebilecek mi? Beni Affet son bölümden detaylar ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Beni Affet bu akşam 960. bölüm ile ekrana gelecek. Dün akşam yayınlanan 959. bölümde İnci'nin vurulduğu haberini alan Kemal büyük bir şok geçiriyor. Peki İnci'ye neler olacak? Beni Affet son bölümde yaşananları sizler için derledik.

BENİ AFFET 959. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nimet’in Hasret’le birlikte yaptığı işbirliğine kızarak tüm gemileri yakan Feride, Nimet’in evden gitmesini ister. Feride’yi içinde bulunduğu cendereden kurtarmak isteyen Cüneyt, gerçek Zehra Güney’i bulmaya karar verir. Aziz’i ziyarete gelen Solmaz, Eylül’e bakması için yeni bir bakıcı fikri ortaya atar.
Demir tarafından vurulan İnci, Kemal’i arayarak yardım ister.

İnci’nin yapacağı itiraflarla Demir’den sonsuza kadar kurtulacaklarını düşünen Kemal için büyük bir umut ışığı yanar. Kalacak yeri olmadığı için Umut tarafından eve getirilen Elif’i çok seven Sevgi ve Şahin için o, ideal bir gelin adayıdır.

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜM İZLE

BENİ AFFET OYUNCU KADROSU

Feride Kozan- Şeyma Korkmaz
Cüneyt Kozan- Murat Danacı
Bahar Kozan- Gaye Turgut
Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık
Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu
Sevgi Kayacan- İlkay Kayku Atalay
Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin
Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç
Yıldız- Zeynep Yasa
Ferman- Ötüken Hürmüzlü
Osman Kozan- Nusret Şenay
Zühre Kozan- Ulviye Karaca
Handan Kurkrcu- Elif Sanli

BENİ AFFET DİZİSİ HİKÂYESİ

Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!