Bengü’den ‘İkinci Hâl’ raflardaki yerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Bengü’den ‘İkinci Hâl’  raflardaki yerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2014 14:02

Bengü'nün müzik kariyerindeki yedinci solo albümü 'İkinci Hâl' piyasaya çıktı. Ünlü şarkıcı, yeni albümünde de sağlam bir ekiple çalıştı.

Haberin Devamı

‘Korkma Kalbim’, ‘İki Melek’, ‘Kocaman Öpüyorum’, ‘Unut Beni’, ‘Saat 3’, ‘Yaralı’ ve ‘Saygımdan’ gibi şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Bengü’nün yedinci albümü 'İkinci Hâl' yayınlandı. Albümün çıkış şarkısı ise ‘Sahici’ adında. ‘Sahici’nin klibi ise Burak Ertaş yönetmenliğinde 70 kişilik bir ekiple birlikte Büyük Londra Oteli’nde çekildi.

YENİ ALBÜMDE DE EKİP SAĞLAM

Bengü’den ‘İkinci Hâl’  raflardaki yerini aldı

Bengü’nün; sahibi olduğu BNG Müzik ve DMC işbirliğiyle dinleyicilerle buluşan yeni albümünde 11 şarkı var. Ünlü şarkıcı, ‘Yaralı’ ve ‘Saygımdan’ şarkılarının söz yazarı ve bestecisi Zeki Güner’le bu albümde de ortak bir çalışmaya imza attı. Ayrıca müzik dünyasının önemli isimleri Deniz Erten, Şehrazat, Serkan Kavuşan ve Ebru Elver’den de şarkı alan Bengü; düzenlemelerde Murat Yeter, Erdem Kınay, Mustafa Ceceli ve Barış Özesener ile birlikte çalıştı. Ünlü şarkıcının yeni fotoğrafları ise Candaş Arın imzalı.

Haberin Devamı

MÜZİĞİMLE RUHUM BAMBAŞKA BİR HÂLDE

Şarkılarıyla listelerde iyi başarılar elde eden Bengü, ‘İkinci Hâl’ için ‘hem müziğimle, hem ruhumla bambaşka bir haldeyim. Bu halimi de en iyi şarkılarım anlatacak’ diyor.
Bengü, yeni albümüyle ilgili ilk hislerini Hürriyet Sosyal için kaleme aldı...

Bengü’den ‘İkinci Hâl’  raflardaki yerini aldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!