Ben vazgeçmem

ÖNCE Ordu, ardından Kasımpaşa.. Ligin iki favorisine de ilk yenilgilerini tattırdılar..

Haberin Devamı

Bir yandan Avrupa bir yandan ligdeki takımların iyi kapanmaya başlaması bu yenilgilerin artacağını gösteriyor.. Milyonlarca Euro’luk futbolcuları oynattığınız berbat zeminlere bir de takım içi karışıklıkları ekleyince Fenerbahçe beklenmeyen bir durumun içine düştü.. Ama en kötüsü, ünlü eski futbolcular dahil çoğu kişinin bu tablonun tek sorumlusu olarak Aykut Kocaman’ı göstermesi, sezon başından beri takımı karıştıran olayların kahramanı Alex için, “Takımı yaparken önce onun adını yazarım” demeleriydi..

Alex’li ilk yarı...

İstediğiniz fikre sahip olabilirsiniz, ama Ronaldinho, İbrahimoviç, Kaka, Deco gibi yıldızların bile kulübün üstüne çıkmasını engelleyen sistemlere inanırım ben.. Lobi, kulis dünyasına değil..
Devre arasında herkes Alex’li takımın berbat oyunundan bahsedecek, ekranda, tweeter’da, statta, ardından tüm suçlu Aykut Kocaman olacak..

Haberin Devamı

Sorumluluk almıyorlar

Çoğu kendini oyuna vermiyor.. Hakan Şükür’ün dediği gibi hemen hepsi bir kavganın arkasına saklanmışlar sorumluluk almıyorlar..
Ben istikrara inanırım.. Seçimlere inanırım.. Sabırlı olmaya inanırım.. Belki denilip kovulmasına çalışılan kişinin UEFA Kupası’nı kazandığını bildiğim için.. Belki hayattan gereken dersleri aldığım için.. Belki iki yıl önce söylenenleri, yazılanları çok iyi bildiğim için..
Ben Aykut Kocaman’layım hala.. Ben hala Fenerbahçe’nin şampiyon olacağına inanıyorum.. Bir 10 numara yüzünden de bu inancımdan vazgeçmem..

 

Yazarın Tüm Yazıları