Ben Hülya'ya benzemem

Güncelleme Tarihi:

Ben Hülyaya benzemem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2009 17:11

Kaya Çilingiroğlu’nun çapkınlıkları yüzünden birkaç kez gazete sayfalarına manşet olan Hülya Avşar, 'Evlilikte üç maymunu oynamak lazım' demiş, bu söz günlerce konuşulmuştu.

Haberin Devamı

Kaya- Feraye Çilingiroğlu ailesi / Foto Galeri

Hülya Avşar / Foto Galeri

Evli oldukları dönemde Kaya Çilingiroğlu’nun çapkınlıkları yüzünden birkaç kez gazete sayfalarına manşet olan Hülya Avşar, “Evlilikte üç maymunu oynamak lazım” demiş, bu söz günlerce konuşulmuştu. Çilingiroğlu’nun şubat ayında nikâh masasına oturduğu Feraye Çilingiroğlu ise Avşar ile tamamen zıt görüşte: “Ben üç maymunu oynamam. Oynarım diyeni de inandırıcı bulmam. Bu durum kadının doğasında yok, ben onu üç çekirge olarak değiştiriyorum.”

19 Şubat’ta oğlu Kaya’nın babası Kaya Çilingiroğlu ile nikâh masasına oturan Feraye Çilingiroğlu, yalnızca ilişkisiyle değil, golf merakıyla da magazin sayfalarını süslüyor. Onun bu tutkusundan yola çıkan Hello! dergisi, Çilingiroğlu ile golf sahalarında şık ve oldukça farklı bir çekime imza attı. Objektif arkasında da hakkında merak edilen soruların yanıtlarını aldı.

Haberin Devamı

Golfe ne zaman başladınız?
- Kaya (Çilingiroğlu) ile gittiğimiz ilk Amerika seyahatiydi. 2003 senesi... Tesadüf eseri Doral Resort de Ford Championship vardı. Orada Phil Mickelson, Ernie Els, Retief Goosen gibi Tiger dışında çok önemli profesyonelleri izleme şansına sahip olduk. Bu sporun estetik ve akıl oyunu olduğunu görünce kendime çok yakın buldum ve Istanbul’a döndükten bir ay sonra ders almaya başladım. Bir yıl sonra aynı tarihte aynı turnuvaya gittiğimizde artık daha bilinçli ve birkaç kupası olan bir oyuncuydum. Ama şimdi baktığımda kendimi bu konuda daha gelişmiş görüyorum. Golf sporunun en büyük özelliği seneler geçmesine rağmen her zaman yeni öğrenecek bir şeylerinizin olması. Tıpkı hayat gibi, bıkmadan usanmadan kendinizi geliştirmek zorundasınız.

Golf bir tutku mu, sadece bir spor mu sizin için?
- Golfe sadece bir spor demek haksızlık olur. Golf bir yaşam biçimi ve benim için ayrıca bir tutku.

Kaya Bey ile beraber golf oynamak nasıl peki?
- Golf bireysel bir spor olduğu için sahada herkes kendi karakterini sergiler. Kaya süratli, dürüst ve profesyonel oyunu ile bana her zaman öğretici olmuştur. Onunla rakip olduğumuzda işim zorlaşıyor tabii ki.

Haberin Devamı

SÜRPRIZ DÜĞÜN YAPABİLİRİZ

19 Şubat tarihi hayatınızın en önemli günlerinden biri kuşkusuz. Kaya Bey’in evlilik sürprizi, hayalinizdeki evlilik teklifi ve nikâhla örtüşüyor muydu? Siz nasıl bir evlilik hayal ediyordunuz?
- Hayatım boyunca evlilik hayali kurmadım. Gelinliğini, saçını ve diğer detaylarını düşünen biri hiç olmadım. Çocukluğumdan beri çılgın bir şey olacağını hissediyordum, aynen öyle oldu. Bu Kaya için altı aya uzanan bir hazırlık. Önce yurtdışında organize etmiş, Italya’da benim en sevdiğim mekanda. Sonrasında iptal etmek zorunda kalmış. Orası mı burası mı derken 19 Şubat’ta karar kılmış. Bütün bu süre zarfında bana hiçbir şey belli etmedi. Yemeğe gidiyorum zannederken, bir kapıyı gelinlik getiren arkadaşım diğer kapıyı Ismail Ünal çaldı...

Haberin Devamı

Düğün yapmayı düşünüyor musunuz?
- Olabilir, bizim işimiz belli olmaz. Belki bir sürpriz yapabiliriz.

ÜÇ MAYMUNU  OYNAMAM

İlişkinizin altın kuralları nelerdir? Birbirinize asla nasıl davranmazsınız, ne söylemezsiniz mesela?
- Biz duygularımızla yaşayan, öyle hisseden ve öyle davranan insanlarız. Eğer bu kuralsa, bu bizim doğamızda var. Birbirimize zorla bir şey yaptırmayız, birbirimizi tamamlar, değerini ve önemini her zaman vurgular, vazgeçilmezliğini ifade ederiz.

Üç maymunu oynar mısınız yeri geldiğinde, ilişkinin gidişatı için?
- Oynamam. Oynarım diyeni de inandırıcı bulmuyorum, çünkü bu durum kadının doğasında yok, ben onu üç çekirge olarak değiştiriyorum.

Haberin Devamı

Kaya Bey’i kaybetme korkusu yaşıyor musunuz hiç? Ya da o sizi kaybetme korkusu yaşıyor mudur? Ne diyor, ima ediyor mu bunu?
- Aradığımız ilişkiyi ve aşkı birbirimizde yakalayabildiğimiz için bunun kıymetini biliyor ve böyle bir korkuya fırsat tanımıyoruz.

OĞLUMLA BÜYÜK AŞK YAŞIYORUZ

Evde yaşam Kaya Bey’in etrafında mı yoksa sizin mi etrafınızda döner? Ya da küçük Kaya’nın mı?
- Tabii ki küçük Kaya’nın! Hepimiz onun peşindeyiz. Uyuyana kadar aksiyon!

Oğlunuzla nasıl ilişkiniz?
- Büyük aşk yaşıyoruz. Yuvaya gitmeye başladı. Her gün bana yaratıcı hediyeler hazırlıyor. Onun her şeyiyle yakından ilgileniyorum ve büyürken hiçbir şeyi kaçırmak istemiyorum.

Haberin Devamı

Uzun yıllar prodüktörlük yaptınız. Şimdi ev, çocuk, aile ile ilgilisiniz. Iş hayatına dönmeyi düşünüyor musunuz?
- Düşünüyorum fakat prodüktörlük, mesai saatlerinin uzunluğu dolayısıyla şu anki hayat düzenime uyum sağlayamayacağı için yine aynı sektörde başka bir iş yapmayı planlıyorum.

KENDİME GÜVENİYORUM ÇUVALLA BİLE GEZERİM

Oldukça sade bir tarzınız var. Gerçekte ne kadar sadesiniz? Şatafata hayatınızda yer var mı? Cool bir havanız var gerçekten?
- Teşekkür ederim. Her zaman sadelikten yana oldum, çünkü kapatmak istediğim ya da parlatmaya çalıştığım bir yerim yok. Her şeyden çok memnunum ve kendime güvenim büyük. Yakışacak mı diye bir korkum olmadığı için çuvalla bile gezebilirim. Bana göre sadelik ve doğallık çok daha seksi. Cool havam olaylara serinkanlı bakışım ve kendime olan güvenimin bütünü.

Hayatta nasıl insanlardan hoşlanmazsınız?
- Her şeyin hafif ve incesinden hoşlanırım. Ağırlık vermeyen, bunaltmayan insanlarla ilgili düşüncem de böyle. Her gün problem çıkaran, enerjileri hortumlayarak yaşayan, dengesiz, kendi içinde mutsuz olduğu için kendini dünyanın merkezi zanneden samimiyetsiz tiplere tahammülüm yok.

Sizin için arkadaşlık ne kadar önemli? Arkadaşlarınız sizi nasıl tarif eder?
- Tek çocuk olduğumdan arkadaşlık benim için çok kıymetli olmuştur. En dikkat ettiğim şey arkadaşlarımın samimi ve doğal olmaları. Arkadaşlarım beni çok sadık, kalbinde art niyet ve bencillik barındırmayan, çok zarif, özel zevkleri olan, zaman ve yer kavramı olmayan, yaratıcı ve tutkulu olarak tarif etti. Ben de aynen söylüyorum, sansürsüz.

HİÇ AŞK ACISI ÇEKMEDİM

Aşk, bir teslimiyet midir?
- Teslimiyet doğal olmaktır, yani aşktır.

Aşk acısı çektiniz mi?
- Hayır, Allah’a şükür her zaman yanımda oldu.

En büyük silahınız nedir peki?
- Silah bir savunma aracıdır. Hiçbir zaman silaha ihtiyaç duymam.

EVLİLİK İLİŞKİMİZDE DEĞİŞİKLİK YAPMADI

Kaya Bey’le evliliğiniz nasıl gidiyor? Nasıl bir hayatınız var?
- Evlilik, ilişkimizde hiçbir değişiklik yapmadı. Klasik kuralların insanları olmadığımız için iki sevgilinin yaşamı diyebilirim. Bunun da hayatımıza yansıması eğlenceli oluyor.

Mutlu bir evliliğin sırrı nedir peki?
- Mutlu evlilik iyi bir prodüksiyona benzer. Her şey kıvamında ve eksiksiz olmalı, iyi bir ekip çalışması karşılıklı mutluluk getirir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!