Ben de Real Madrid'i istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Ben de Real Madridi istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 11:16

Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Ömer Erdoğan tatil dönüşü Doğan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Oğlu Enes ve ailesi ile tatilini iyi bir tatil dönemi geçirdiğini söyleyen Ömer, yeni sezon hazırlıkları öncesinde camiaya ilginç mesajlar verdi.

Kendilerine olan güvennin altını çizen Kaptan, "Zafer sarhoşluğunu üzerimizden attık. Rehavete girmeden yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Şampiyonluğun ardından yapatıkları tatilin çok farklı olduğunu belirten Ömer Erdoğan, tatil boyunca tüm taraftarların ve sevenlerin inanılmaz ilgi gösterdiklerini, her yerde gururlu ve alınları dik olarak dolaştıklarını söyledi. Ömer, "Bunun gururunu hala yaşıyoruz. Ama bugünden itibaren yeni sezon hazırlıkları başlıyor. Şampiyon olarak lige başlayacağız. Bu ünvanımızı korumak için de çok iyi çalışmamız gerekiyor. Geçen sene bu anlayışın meyvesini aldık. Sezon öncesi çalışmaları çok önemli. Kadromuz korundu. Geçen sene şampiyonlukta pay sahibi olan arkadaşlar kaldı" dedi.

Haberin Devamı

Şampiyonluğun kendilerini rehavete sokmayacağını belirten Kaptan, "Geçen sezonu bir yana bırakıp, şampiyon takıma yaraşır şekilde daha fazla çalışıp, Bursaspor'u bu sezon da yarışın içinde tutmak için daha fazla fedakarlık göstereceğiz. Biz şampiyonluğa yürürken bile iddialı demeçler vermedik. Bizim takımımızın yapısı böyle" diye konuştu.

"HERŞEYİN PARA OLMADIĞINI GÖSTERDİK"

Şampiyonluk mücadelesinde geride bıraktıkları çok güçlü rakiplerin, büyük paralar harcayıp transfer yaptıklarını belirten Ömer, "Çok büyük paralar kazanan futbolcu arkadaşlarımız rakip olarak karşımızdaydı. Ama biz bu yıl en iyi cevabı sahada gösterdik. Herşeyin para olmadığını, bir şeyin gerçekten içten isteyince olacağını gösterdik. Biz bir devrim gerçekleştirdik. Uzun aradan sonra bir Anadolu takımını şampiyon yaptık. Bu da bizi ayrıca gururlandırıyor" dedi.

"ANA TEMA TAKIM OYUNU"

Şampiyonluğa ulaşmanın yolunu adım adım anlatan Ömer Erdoğan şunları söyledi: "Başkanımız Ertuğrul hocayı kulübe getirerek gerçekten büyük hamle yaptı. Hocamız da gelişiyle birlikte takımı üst sıralara taşımaya başladı. Geldiği ilk sezon UEFA'yı kaçırdık. Sezon sonunda kadro korundu. Takıma güç katıldı. Hocamızın geldiği günden beri üzerinde durduğu şey takım oyunu ve bunu en iyi şekilde sahaya yansıttığımızı düşünüyorum."

Haberin Devamı

"DENGELER ÇOK İYİ KURULDU"

Konuşmasının devamında takımdaki dengelerin çok iyi kurulduğunu da belirten Kaptan, "Oynayanla oynamayan mutlu tutuldu. Sadece 11 kişi değil, teknik heyet ve personel de dahil inanılmaz bir ortam yaratıldı. Bu önemli bir faktördü. Sezon başından beri herkes en yüksek performansını sergileyip sahaya yansıttı. Herkes sahada birbirinin açığını kapatınca başarıyı elde ettik. Biz bu yarışın içinde olduğumuz dönemlerde inancımız arttı. Zaman zaman aleyhimize yorumlar yapıldı. Cevabını sahada verdik. Her kulvarda ve her mevkide takım oyununu yansıtıp, az gol yiyip, çok gol atarak sezon sonu hak ettiğimiz şampiyonluğu kazandık" dedi.

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE MAÇINI UNUTAMAM"

Geride kalan sezonda unutamadığı maçları anlatan Ömer Erdoğan, "Tabiki tüm maçlar unutulmaz. Ama, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında geriden gelip çevirdiğimiz maçlardı. Fenerbahçe karşılaşmasında iki kez başımdan yaralanıp da oynamam hem takımı hem de taraftarları ateşledi. Bu işe ne denli inandığımızı ve ne kadar fedakarlıkta bulunduğumuzu gösterdik. Bunlar görüntü değil, tüm takımın ruh haliydi. Bazı arkadaşlarımızın sakat sakat oynadığı dönemler bile oldu. Kimse görevden kaçmadı" diye konuştu. Ömer, unutamadığı golün ise Antalyaspor karşılaşmasında galibiyet getiren gol olduğunu söyledi.

"BİR İLKİ DAHA YAŞATMAK İSTİYORUZ"

Haberin Devamı

Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'ne direk gruplara katılarak temsil edecek olmanın heyecanını da yaşadıklarını ifade eden kaptan Ömer, "Dışarıdan farklı yorumlar alıyoruz. 'Bursaspor Şampiyonlar Ligi'ni kaldıracak güçte mi?' diye soruyorlar. Lig için de bu şekilde söylemler vardı. Şampiyonlar Ligi çok güzel bir yarışma olacak ve bizim için de iyi bir fırsat olacak. Bu yıl bir ilki daha yaşatmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Şu anda çok büyük hedefler koyup da hayal kırıklığına ugratmaktansa adım adım ilerlemek daha doğru olur" diye konuştu.

"BENİM DE GÖNLÜMDE REAL MADRİD VAR"

Şampiyonlar Ligi'nde kendilerine taraftarın da isteği olan Real Madrid'in çıkmasını arzuladığını söyleyen Ömer, "Taraftarımızın isteği beni de etkiledi. Sonuçta Real Madrid rakibimiz olmasa da en az onlar kadar kaliteli takımlarla aynı grupta olacağız. Oraya katılan tüm takımlar zorlu rakipler olacak. Şampiyonlar ligini yıllarca heyecanla izledik. Şimdi onlara karşı oynayacağız. Ekranda kendimizi bulacağız" dedi.

Haberin Devamı

"FUTBOLU BURADA BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM"

Geçtiğimiz Mayıs ayında sözleşmesi sona eren ve Bursaspor yönetimi ile masaya oturarak 2 yıl daha sözleşme uzatan Ömer, "Futbolu burada bırakmak istiyorum. 4 yılın ardından 2 yıl daha forma giyeceğim. Sağlığım el verirse ve gençlerden çok geride kalmazsam 2 yıl daha oynamak istiyorum. Sonra da Bursaspor bünyesinde futbol adamı olarak devam etmek istiyorum. Antrenör olmayı da düşünüyorum ama şu an tamamen kendimi futbola verdim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!