Ben bir savaşçıyım

Güncelleme Tarihi:

Ben bir savaşçıyım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Nijeryalı yıldızı, henüz yüzde elli performans ile oynadığını belirterek, ‘‘Eğer gerçek formumu yakalarsam, beni kimse tutamaz. Beşiktaş ile hem Türkiye'de, hem Avrupa'da büyük başarılara imza atacağız’’ diye konuştu...

Rakip tanımıyor

Beşiktaş'ın Nijeryalı golcüsü Daniel Amokachi ‘‘Henüz yüzde elli kapasite ile oynuyorum. Gerçek formumu yakalarsam beni Türkiye'de değil Şampiyonlar Ligi'nde de kimse tutamayacak. Türkiye'de benim kadar süratli oyuncu yok. Kendimi rakipsiz görüyorum’’ dedi.

Kötü başlamıştım

Sezon başında Nijerya Milli takımı maçları ve belindeki sakatlık nedeniyle takım arkadaşları arasında antrenman açığı bulunduğunu kaydeden Amokachi ‘‘Ben normal bir insan değilim. Kaybetmeye asla tahammülüm yok. B.Münih maçından sonra soyunma odasından hırsımdan çıkamadım.’’ dedi.

Cesur oynamalıyız

Türk futbolcusunun cesur oynaması halinde Avrupa takımları karşısında fırtına gibi eseceğini ileri süren Amokachi düşüncesini şöyle açıkladı ‘‘B.Münih Avrupa futbolunun devi. Fakat Beşiktaş olarak onları seyircisi önünde rezil ederek ıslıklattırdık. Bu onur da bize yeter.’’

Oktay kral olacak

Beşiktaş'ın tek eksiğinin forvet olduğuna değinen Amokachi, Oktay'ın kafa yapısının düzelmesinde halinde Türkiye'de gol kralı olacağını anlatarak ‘‘Ben gol atmaktan çok attırmayı seviyorum. Orta sahada bazı arkadaşların Mehmet gibi atik se süratli olması gerikir’’ yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!