Ben bir ayak fetişistiyim

Güncelleme Tarihi:

Ben bir ayak fetişistiyim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2007 00:00

Ünü, futbolcu eşi David Beckham’ı bile gölgede bırakan, her yaptığı olay olan moda ikonu Victoria Beckham, ayak fetişisti olduğunu açıkladı.

Herkes nasıl formda kaldığımı merak ediyor. Yediklerinize dikkat ederseniz formda kalırsınız ve fazla spor yapmanıza gerek kalmaz. Tabii bu hiçbir şey yemeyin anlamına gelmesin. Sağlıklı beslenmenin birçok yolu var. Örneğin ben sadece meyve ve sebze yiyorum. En sevdiğim meyve çilek. Çilek ve şarap ikilisi vazgeçilmezim. Ayrıca bu ikilinin antioksidan özelliği var.

Tam bir ayak fetişistiyim. Ayakkabılar benim için çok önemli. Bir sürü ayakkabım var ama içlerinde en çok Balenciaga marka ayakkabımı seviyorum, çok fetişist bir görüntüye sahipler. Onları giydiğimde kendimi daha güçlü hissediyorum. Ayrıca güneş gözlüklerine karşı da bir bağımlılığım var. Onlar bazen benim kurtarıcım oluyor. Üç çocuk annesiyim ve işlerim çok yoğun. Bazen güneş gözlüklerimin arkasına gizleniyorum.

Moda, hayatımda önemli bir yer kaplıyor. Modayı her şeyiyle fantastik buluyorum. Bir şeyleri yeni baştan yaratmak harika. Kimse bilmiyor ama gençlik yıllarımda moda eğitimi aldım. Yani bildiğim bir işi yapıyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!