Ben Bilmem Eşim Bilir sunucusu Ufuk Özkan kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Ben Bilmem Eşim Bilir sunucusu Ufuk Özkan kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 18:41

Ben Bilmem Eşim Bilir sunucusu olan Ufuk Özkan, izleyiciler tarafından oldukça merak konusu olmuş durumda. Sempatik yapısı ve komik karakteriyle izleyicileri oldukça eğlendiren Ufuk Özkan'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Ben Bilmem Eşim Bilir sunucusu Ufuk Özkan kimdir?

Haberin Devamı

Ekranların eğlenceli programı olan Ben Bilmem Eşim Bilir, izleyiciler tarafından takip edilmeye devam ediyor. Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının sunuculuğunu yapan Ufuk Özkan izleyicilerin de dikkatini çekmeyi başarıyor. Peki, Ben Bilmem Eşim Bilir sunucusu Ufuk Özkan kimdir? Kaç yaşındadır?

UFUK ÖZKAN KİMDİR

Ufuk Özkan, 11 Nisan 1975, Almanya doğumşlu Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Aslen Samsunludur. 12 yaşında Samsun'a kesin dönüş yaptıktan sonra Türkçeyi iyi konuşamaması nedeniyle öğretimine 8.sınıf yerine 5.sınıftan devam etmiştir. Samsun Belediye Ortaokulu mezunudur .Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmıştır. Tiyatro Kılçık İle 3 yıl Kabare Tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM’de “Ölümsüz Aşk” dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nda da oyunculuk yapmıştır. Almanca ve İngilizce bilmektedir. "Geniş Aile" dizisinde "Cevahir" karakterinde rol almıştır. Nazan Güneş ile evlidir. Eren adında bir oğlu vardır.

Haberin Devamı

Kardeşi Umut Özkan'da kendisi gibi oyuncudur. Dizilerde oynamaktadır

 

BAKMADAN GEÇME!