Ben artık yokum

Güncelleme Tarihi:

Ben artık yokum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

BRİEGEL GİDİYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü yönetimin kendisini oyaladığını belirterek, ‘‘Bu saatten sonra kalmam’’ dedi.

Türkiye'den gideceğim

Beşiktaş Teknik Direktörü Briegel, Başkan Serdar Bilgili ve yönetiminin kendisine yardımcı olduğunu ve bundan sonraki futbol yaşamına yurt dışında sürdüreceğini belirtti. Briegel menajeri Tayfun Ateş ile yaptığı görüşmede ‘‘Yönetim beni oyalıyor. Bu saatten sonra Türkiye'de kalamam’’dedi.

Derbi kazanamadı

ÊTürkiye'ye Feldkamp'ın yardımcısı olarak gelen Briegel konusunda önceki gün yönetim kurulunda yapılan toplantıda 8 idareci Alman teknik adamın bu sezon Trabzonspor maçının dışında derbi kazanmadığını ve takıma futbol oynatmadığını ileri sürerek ret oyu vermişti.

Cruyff'un adı

Beşiktaş'ı sezon başında kötü bir durumda ele alıp ligde zirveye oynatan Briegel'in gitme kararı futbolcular arasında şok etkisi yaratırken yönetim kurulu İngiltere veya Almanya'dan süper bir teknik adamın gelebileceğini müjdeledi. Bu teknik adamlar arasında Jhonn Cruyff'ün adı geçtiği ifade edildi.

Kariyerli hoca

ÊBeşiktaş yönetim kurulu Alman hocaya 4 yıllık uzun vadeli bir çalışma teklifi sunduklarını fakat bundan olumsuz yanıt aldıklarını vurgulayarak şunları söylediler ‘‘Beşiktaş'ın geleceğini düşünmek zorundayız. Beşiktaş'ı Avrupa'da taşıyacak kariyeri yüksek bir teknik adam getirmek istiyoruz.’’

ORMANDA İDMAN

BEŞİKTAŞ, Antalyaspor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını dün sabah Belgrad Ormanları’nda yaptığı kros ve kültür fizik idmanı ile sürdürdü. İdmana, sakatlıkları süren Ertuğrul ile hafif sakatlığı bulunan Ayhan, Fas'a giden Sellami ve Almanya'da bulunan Schaefer ile hastalığı süren Shorunmu katılmadı. Belgrad Ormanındaki 12 kilometrelik parkuru Ahmet Dursun ile Nihat ilk sırada tamamladılar. Siyah-beyazlılar, dün akşam taktik çalışmalarında gol provası yaptılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!