Ben anlamadım

YUKARIYA astığım başlık anlamıyorum. Hakikatten de anlamış değilim. Dünkü oyunda bir ilk yarı seyrettim. Üçüncü Lig seviyesinde değil.

Haberin Devamı

 Hem Beşiktaş için, hem Denizli için. Oyun başladı gol oldu. Denizli nasıl attığını anlayamadı. Beşiktaş da nasıl yediğini. Böyle gol çok zor oluyor. Ama oldu. Futbolun içinde bunlar var. Oraya kadar tamam. Sonrası tamam değil.

Beşiktaş ilk yarıda pozisyon bulamadı. Bu nasıl Beşiktaş?

İkinci yarı bulunan bir gol var. Kleberson’un kurşun sıktığı bir frikik golü. Oradan mektup atsan 10 günde kaleye gider. Telefon açsan, 1 saatini alır. Ki, bana göre Denizli’nin kalecisi dünkü oyunun bir numarası. İkinci yarı öyle çıkarttığı toplar var ki, onları çıkaran bir kaleci o golü yemez. Yememeli.

Beşiktaş kocaman bir ilk yarıyı sokağa attı. İkinci yarı bulduğu golden sonra hani çok iyi değil ama biraz kımıldadı 3-4 tane gol pozisyonuna girdi olmadı.

Dün sahadan çıkan skor Beşiktaş’ın üçüncülüğüne ilave puan olur mu onu ileride göreceğiz. Denizli’nin öne geçtikten sonra kaybı bu takımı ligde tutar mı onu da zaman gösterecek. Çünkü herkes yalan söyler de zaman yalan söylemez.

Ben hep maçın hakemlerini oyuncu olarak görürüm. Üç tane 5 tane laf etmeden yazıyı bağlamam. Dünkü maçın hakemi için de şunları söylüyorum; Hakem için bundan daha kolay maç olamazdı. Bütün pozisyonlar o kadar net ki, ah acabası yok. Onun için de maçın hakemi ’ah şu da öyleydi, böyleydi’ diyeceği bir pozisyon olmadı.

Kardeşler kupaya bakın

Beşiktaş ligde zirvenin çok uzağında. Böyle bir hayali bile yok. Tutunduğu yer üçüncülük. Oynadığı ilk yarı futboluyla bu olmaz. Futbolcuların arasına gidip vıdı vıdı yapayım istemiyorum ama İbrahim Akın’a iki laf edeceğim.

Bu çocuk Beşiktaş’a geldiğinden bu yana ısırmadı ama hep dişini gösterdi. Dişleri döküldü. Bırak ısırmayı rahatsız etmiyor bile. Bu genç adam, formayı kaybedecek herhalde farkında değil. Yetenekli diyorum, yeteneğini kullanmayan futbolculara yeteneğini kullanmıyorsa da yeteneksiz damgasını vururum. Tamamen vazgeçmiş değilim ama böyle giderse en son dediğim doğru olacak herhalde.

Beşiktaş takımında Kleberson iyi oynuyor. Dün de öyle oldu. Bunu attığı gol için söylemiyorum. Biraz ona yardımcı olan 2-3 futbolcu çıksa Beşiktaş dünkü oyunu kazanırdı. İyi adam arıyorsun hatta cımbızla çekmeye çalışıyorsun yok. Demek ki, Beşiktaş benim iddia ettiğim gibi rakipten daha fazla koşarak, daha fazla isteyerek bir şeyler yapacak. Dünkü oyun böyle bir görüntü değildi. Yine 2 puan kayıpla bitti.

Lig üçüncülüğüne ufak ufak battaniye çekiliyor. Top oynayan kardeşler kupaya bakın kupaya.

Yazarın Tüm Yazıları