BELMEK'in kadın ordusu

Güncelleme Tarihi:

BELMEKin kadın ordusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2016 14:14

BELMEK’in, ‘El emeği Göz Nuru’ sergisinin açılışını yapan Başkan Melih Gökçek, Büyükşehir kurslarının bugüne kadar 251 bin mezun verdiğini belirterek, “Ne kadar büyük bir kadınlar ordusu olduğunuzu düşünün” dedi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BELMEK), bir yıldır uğraş verdikleri ürünlerini, Altınpark Anfa-A Salonu’nda açtıkları ‘El emeği Göz Nuru’ sergisiyle görücüye çıkardı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek’in ev sahipliğindeki serginin açılışına, AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu ile BELMEK’e kayıtlı binlerce üye katıldı. BELMEK kurslarından bu yıl 19 bin 500 kişinin mezun olduğunu belirten Başkan Melih Gökçek, açılışta özetle şunları söyledi: 

PROFESYONELLERE TAŞ ÇIKARTIYOR

BELMEK kurslarında arkadaşlarımızın ürettiği her şey, profesyonellere taş çıkartıyor. Özellikle tezhipte, zaman zaman profesyonellerle karşılaştırdığımda BELMEK ürünlerinin onlardan kat be kat üstün olduğunu görüyorum. Başta öğretici arkadaşlarımız olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum. Bu sene 19 bin 500 kişiye yakın mezun veriyoruz, Bugüne kadar da 251 bin mezun vermişiz. Bu müthiş bir rakam. Ne kadar büyük bir kadınlar ordusu olduğunuzu düşünün.”
BELMEK kursiyerlerinin “El emeği Göz Nuru” sergisi 5 Mayıs Perşembe gününe kadar Altınpark ANFA-A Salonu’nda gezilebilecek. Kursiyerleri tek tek kutlayan Başkan Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, sergiyi baştan sona gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!