Belirsizlikler ve huzursuzluklar

Sabah saatlerinde Terazi burcundaki Ay’ın Güneş’le oluşturduğu olumlu açı, işlerin istediğimiz şekilde ve hızlı akmasını sağlayacak.

Haberin Devamı

Ancak öğleden sonra boşluğa düşen Ay işlerin sonuçlanmasını zorlaştırabilir, belirsizliklere neden olabilir. Boşu boşuna huzursuz olmamakta fayda var.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Şüpheli davranışlar olayların lehinize gitmesini zorlaştıracaktır. Diğer kişilerle ilişkilerinizde, ancak istikrarlı olmanız size duyulan saygıyı artırabilir. Olumlu tavırlar daha iyi sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Boğa
Planlarınızı bozmak isteyen kişilerden sakınmak için duygularınızı hiçbir işe karıştırmamalısınız. Sizden daha az şanslı kişilere ilgi göstermeniz imajınızı güçlendirebilir. Sizin için özel bir kişiyle ilişkileriniz ilerliyor.

İkizler
Daha fazla sosyalleşebilir ve ait olduğunuz grup ya da çalıştığınız firmayla belli aktivitelere katılabilirsiniz. Meslektaşlarınızla iletişimde olmanız ilerlemenize katkısı olabilecek bir etki yaratmanızı sağlayabilir. Kıskanç bir kişi sahnede yer alabilir.

Haberin Devamı

Yengeç
Alışverişe çıkmak ya da dış görünüşünüzü yenileyen değişiklikler yapmak hoşunuza gidebilir. Yeni görüntünüz iltifatları da beraberinde getirebilir. Aranızda yaş farkı olan akrabalar bazı olasılıkları tartışmak isteyebilirler.

Aslan
Kime güvendiğinize dikkat edin, sizin adınıza bazı şeyler yapmasını istediğiniz bir kişiye güvenmek yanlış olabilir. Hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Planlarınızın bozulmasını istemiyorsanız ek sorumluluklarınızı dikkatle ele almalısınız.

Başak
Planlarınızı açıkça tartışmalısınız. Arkadaş veya meslektaş ziyaretleri ve seyahat planları devrede olabilir. Sevdiğiniz bir kişiyi memnun edecek özel bir hediye alışverişi yapabilirsiniz. Aşk hayatınız hareketleniyor.

Terazi
Kökleriniz ve akrabalarınız aklınıza gelebilir. Uzun zamandır görmediğiniz kişileri ziyaret edebilir, eski arkadaşlarınızla bir araya gelerek hikayelerinizi paylaşabilirsiniz. Bir kişiye hislerinizdeki değişim sizi şaşırtabilir.

Akrep
Diğerlerinin söylediklerini dikkatle dinleyebilirsiniz, ancak sizi uygun olmayan bir yola yönlendirmek isteyen kişilere izin vermemelisiniz. Kendi oyun planınıza sadık kalmanızda fayda var.

Haberin Devamı

Yay
Bazı durumları açık şekilde görmüyor olabilirsiniz. Ortaya çıkarmanız gereken bir bilgi sizden saklanıyor olabilir. Tüm bilgiler elinizde veya kesin olmadan hareket etmeniz kayıp veya üzüntülere neden olabilir.

Oğlak
Durumları kafanızda hızla derleyerek sezgisel olarak hızla ve doğru yöne ilerleyebilirsiniz. Duygularınızı kontrol edebildiğiniz ve ani hareketlerden kaçındığınız sürece öngörü ve tecrübeniz sizi yanıltmayacaktır.

Kova
Gerçeklere, en iyi bildiğiniz ya da en iyi yaptığınız şeylere bağlı kalmalısınız. Bazı konulardan sorumlu tutulabilirsiniz. Sizden istenilenleri doğru şekilde yerine getirdiğinizden emin olmalısınız. Özel konuların keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin.

Haberin Devamı

Balık
Size sunulan ihtimaller üzerine çalışabilir ve sizin için en uygun hareket biçimini seçebilirsiniz. Hazırlık yapmanız geleceğiniz açısından önemli rol oynuyor. Bir temel oluşturmanız bundan sonra ne yapacağınızı anlamanızı sağlayabilir.

Yazarın Tüm Yazıları