Belirsizlik sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Belirsizlik sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 13:35

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta play off oynamayı son maçında kaçıran Aydınspor 1923'te belirsizlikler sürüyor.

Haberin Devamı

Yönetim henüz teknik sorumlu Tarık Daşgün'le masaya oturmazken, 24 kişilik kadrodan 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek 6'sı kiralık 16 futbolcusuyla da henüz bir araya gelmedi.
Siyah beyazlı ekibe kiralık gelen Trabzonsporlu Kaan, Gençlerbirliği'nden Mehmet Bektaş, Altınordulu Murat İrişli, Kayseri Erciyessporlu Nezir, Osmanlısporlu Samet ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'lu Yücel, sezon sonunun bitmesi nedeniyle kulüple bağlarını kopardı.
Aydınspor 1923'te kiralık 6 futbolcunun yanı sıra Devrim, Evren, Gökhan, Gürcan, Hasan, Uğur, Murat Doğan, Ramazan, Timur ve Ulaş'ın da mukaveleleri bitiyor. Başkan Fatih Atay'a sezonun raporunu verecek Tarık Daşgün'de geleceği ile ilgili net bir adım atılmadığını söyledi. Başkan Atay ile yapacağı görüşmeyi beklediğini ifade eden Daşgün, "31 Mayıs'ta benim de mukavelem bitecek. Yönetim kalmamı isterse kalırım" dedi.
Başkan Atay, daha önce yaptığı açıklamada Tarık Daşgün'le mutlaka konuşucaklarını ancak önce kulüp içindeki sorunları çözeceklerini söylemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!