BELGEM'den Dost Market'e destek

Güncelleme Tarihi:

BELGEMden Dost Markete destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2018 12:55

BELGEM'den Dost Market'e destek

Haberin Devamı

BORNOVA Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların gıdadan temizliğe, kırtasiyeden giysiye ve yakacağa kadar pek çok temel ihtiyacını ücretsiz karşılayabildiği Dost Market'in dördüncü şubesini Çamdibi'nde açtı. Dost Market'e, Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM) öğrencileri de destek verip, rafları doldurdu.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olan Dost Market'in dördüncü şubesi Çamdibi'nde açılhdı. Çamdibi Polis Karakolu'nun yanındaki Dost Market'in rafları ihtiyaç sahipleri için gıdadan temizliğe farklı türlerdeki yüzlerce ürünle dolduruldu. Bornova Belediyesi'nin aynı dayanışmaya aracılık etmek için kurduğu ve ihtiyaç sahiplerinin yardım paketleri almak yerine istedikleri ürünleri seçerek alabilmelerine olanak sağlayan Dost Market'e BELGEM öğrencilerinden de destek geldi. BELGEM eğitimlerinden faydalanan 5. ve 6. sınıf öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla çeşitli gıda ve tüketim malzemeleri alıp Dost Market'in raflarına dizdi. Öğrenciler Dost Market'e düzenli olarak bağışta bulunmak istediklerini, diğer arkadaşlarının da kendileri gibi paralarını biriktirmeye başladığını söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Dost Market'in Bornova Belediyesi tarafından başlatılan bir iyilik hareketi olduğunu söyleyerek, "BELGEM ve Dost Market bizim gözbebeği projelerimiz. Her iki proje de her geçen gün büyüyor. BELGEM'de eğitim gören öğrenci sayımız 6 bin 250'ye ulaştı. Büyük Çarşı'da ilk Dost Market'i kurduğumuz günden bu yana iyilik hareketimiz çok önemli gelişmeler kaydetti. Vatandaşlarımız dayanışmaya önem verdi biz de marketlerimizin sayısını arttırdık. Dost Market 4 şubesiyle 4 bin 892 aileye destek veriyor. Dost Market'in dördüncü şubesini açmanın gururunu yaşadık. 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın Dost Market'e destek vermesi çok sevindirici" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!