BELGEM'de veli buluşması

Güncelleme Tarihi:

BELGEMde veli buluşması
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2017 12:58

BELGEM'de veli buluşması

Haberin Devamı

BORNOVA Belediyesi'nin 6 bin 250 öğrenciye eğitim verdiği Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi'nde (BELGEM) veli toplantısı düzenlendi. Çamdibi'nde bulunan binada eğitim gören 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin ailelerinin katıldığı toplantıda veliler öğretmenlerle biraraya gelerek çocukları hakkında bilgi aldı.
BELGEM'de kurs gören 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin aileleri düzenlenen toplantıyla öğretmenlerle biraraya geldi. Çamdibi Düğün Salonu'nda gerçekleşen toplantıya 400 veli katıldı. Çocuklar hakkında öğretmenlerden birbir bilgi alan ailelere, çocuklarının eğitimlerinde daha başarılı olabilmeleri için yapmaları gerekenler konusunda da tavsiyerde bulunuldu. Veli toplantısına katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bir süre önce belediye eğitim kurumlarının kapatılmak istenmesi sürecinde yaşananları hatırlatarak, "BELGEM'in ne kadar önemli olduğunu bu olaylarda daha fazla anladık. BELGEM'in kapatılmasına karşı bütün İzmir hatta bütün Türkiye ayağa kalktı. Burada olmamız sizlerin sayesinde. Çok teşekkür ediyoruzö dedi. Çocukların eğitimleri için çalışmaktan gurur duyduklarını ifade eden Başkan Atila,öÇağdaş, ilerici, araştıran, Cumhuriyetçi ve  Atatürkçü çocuklar yetiştirmek istiyoruz" diye konuştu.
Farklı bir yönetim anlayışı ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Olgun Atila, "Protokol masalarını ve makam masasını kaldırdık. Herkes eşit ve herkes özgürce fikrini söyleyebilecek. Bu kenti ortak akılla yönetmeye çalışıyoruz. Bunun için de herkesin konuşmasını istiyoruz. Burada velilerimizde konuşacak. Hatta çocuklarımız da konuşacak. Bizim tüm amacımız çocuklarımızı hayata en güzel şekilde hazırlamak. Bunun için tüm altyapı imkanlarını sunmaya çalışıyoruz. Çocuk ve gençlerimizle ilgili projelere öncelik veriyoruz" dedi.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!