BELGEM'de eğitim de kitaplar da ücretsiz

Güncelleme Tarihi:

BELGEMde eğitim de kitaplar da ücretsiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 11:33

Bornovalı öğrencileri geleceğe hazırlayan Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), 2015-2016 eğitim dönemine başladı. BELGEM'de bu yıl eğitim gören 5 bin 500 öğrenciye ücretsiz kitap dağımı da yapıldı.

Haberin Devamı

Bornovada eğitim gören öğrencilerin okul başarılarını ve kişisel gelişimlerini artırmak için kurulan BELGEM, 2015-2016 eğitim dönemi yıl 5 bin 500 öğrenciyle eğitime başladı. Ücretsiz olarak verilen kurslarda eğitimde kullanılmak üzere ücretsiz ders kitapları, kitapçık ve basılı yayınların da dağıtımı yapıldı.
4. ve 5. Sınıf ingilizce kursları ile tüm derslerden yararlanan öğrenciler ve 6, 7, 8, 12. Sınıflarda YGS/LYS'ye hazırlanan gençlerin eğitim gördüğü kurslarda 20 bin 390 adet ders kitabının yanında 40 bin 660 kitapçık ve 2 milyon 148 bin sayfa basılı yayın dağıtıldı.

BELGEMde eğitim de kitaplar da ücretsiz


Gençlere yapılan yatırımların öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Gençlik merkemizde üniversite öğrencilerine destek veriyoruz. Çocuklarımızın daha iye ortamlarda eğitim görmesi için ilçemizdeki tüm devlet okullarının fiziki durumlarını daha iyi hale getiriyoruz. BELGEM bünyesinde de 5500 öğrencimize ücretsiz kurs desteği sağlıyoruz. BELGEM bünyesinde kurslara devam eden öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlamak için yazılı kaynakları önemli. Bu nedenle gerekli tüm kitapları ücretsiz olarak dağıtıyoruz. Bu güne kadar kurslarımıza katılan bir çok öğrenci başarılı olarak bizleri gururlandırdı. Gençlerin eğitimleri için elimizden gelen desteği veriyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!