Belgeleri dijital ortama hızlıca aktarın

Güncelleme Tarihi:

Belgeleri dijital ortama hızlıca aktarın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2016 10:46

Xerox’un mobil çalışmayı destekleyen, doğrudan buluta (cloud) tarama yapabilen yeni nesil tarayıcı cihazı Xerox DocuMate 3125, yüksek hızı ve gelişmiş tarayıcı özellikleri ile ofislerin üretkenliğini artırıyor.

Haberin Devamı

Xerox, piyasaya sunduğu yeni nesil tarayıcı cihazı Xerox DocuMate 3125 ile yoğun doküman tarama ihtiyacı olan ofislerin beklentilerine cevap veriyor.

Xerox Documate 3125’in getirdiği yeni özellikler, ofislerin iş süreçlerini ve dokümanlarını dijitalleştirmesini kolaylaştırıyor. Kağıt ortamındaki tüm veri ve bilgiler, ilgili kişi veya bölüme zaman kaybı yaşamaksızın, elektronik olarak iletiliyor. 

Dakikada çift yönlü olarak 40 sayfa veya 70 resim tarayabilen Xerox DocuMate 3125, 50 sayfalık otomatik doküman besleyicisi ile dokümanları, plastik kartları ve formları birkaç saniye içinde dijital ortama aktarıyor. Xerox DocuMate 3125, yüksek tarama hızı ve düşük enerji tüketimiyle, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler ile mobil çalışanlar için ideal.

Haberin Devamı

Xerox DocuMate 3125, dokümanları tek bir tuşa basarak istenen bilgisayarlara veya buluta doğrudan tarıyor. Hızlı bir şekilde sisteme giriş yapılması ve ilgili birimlere iletilmesi gereken bilgi ve belgelerin kayda geçirilme işlemlerini otomatikleştiriyor. İçerik ve iş takibini kolaylaştırıyor, geri dönüş bekleyen onay süreçlerini hızlandırıyor.

Xerox Türkiye Ofis Ürünleri Pazarlama Müdürü Erhan Aslantürk, yeni Xerox DocuMate 3125 ile ilgili olarak “Dijital dönüşüm her iş kolunu etkilemeye ve dönüştürmeye devam ettikçe, ofislerin iş süreçlerini ve dokümanlarını dijitalleştirmek her işletme için gerekli hale geliyor. Güvenilir ve kolay kullanım sağlayan özellikleri ile Xerox DocuMate 3125 tarayıcı, işletmelerin doküman ve verilerini elektronik ortama güvenle aktarmasına ve kolayca yönetmesine yardımcı oluyor” dedi.

Xerox DocuMate üzerinde bulunan TWAIN ve ISIS sürücüler, PC ve Mac cihazlar ile uyumlu olarak çalışıyor ve kullanıcılarına kurumsal içerik yönetim sistemleri (ECM) ve doküman görüntü yönetimi sistemleri (DIM) ile çalışma imkanı veriyor. Ofislerin IT altyapısına kolayca entegre edilebilen, tüm güncel Microsoft ve Mac sürümleri ile uyumlu Xerox DocuMate 3125, iki yıl Xerox güvencesi ile Türkiye’de kullanıma sunuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!