Belediyespor yönetimi Başkan Çoban'ı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Belediyespor yönetimi Başkan Çobanı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2016 11:21

Belediyespor yönetimi Başkan Çoban'ı ziyaret etti

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYON Belediyespor Kulübü eski Başkanı Abdullah Aydoğan ve yeni Başkanı Hüseyin Çetinbaş, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.

Afyon Belediyespor'un üç sezon boyunca başkanlığını yürüten Abdullah Aydoğan ve yardımcılarının görevden ayrılmasının ardından yapılan olağanüstü genel kurulla görevi devralan Hüseyin Çetinbaş ve yönetimi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a nezaket ziyaretinde bulundu. Kulübün eski Başkanı Abdullah Aydoğan'ın da hazır bulunduğu ziyarete, Yönetim kurulu üyeleri; Eyüp Selman Yavuz, Mehmet Özer, Metin Genelioğlu, Hüseyin Tokman, Mazhar Özsoy ve Ömer Özpınar da katıldı.

Ziyarette, öncelikle Abdullah Aydoğan ve yönetiminin üç yıl boyunca kulübü başarılı bir şekilde yönettiğini ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Başkan Çoban, Çetinbaş ve yönetimine ise hayırlı olsun dileklerini ileterek görevlerinde başarılar diledi. Afyon Belediyespor Başkanı Hüseyin Çetinbaş, "Abdullah Aydoğan'a Belediyespor'a verdiği desteklerden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, bizleri yalnız bırakmayacağını ve destek vereceğini biliyoruz" diyerek teşekkür plaketi takdim etti.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!