Belediyeler emlak mesaisinde

Güncelleme Tarihi:

Belediyeler emlak mesaisinde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2008 00:00

İlçe belediyelerinde 31 Mayıs’ta sona erecek emlak vergisi ödemeleri için vergi büroları ay boyunca hafta sonları da hizmet verecek. Pek çok belediye, internet üzerinden ve kredi kartıyla vergi ödeme imkanı da sunuyor.

Çankaya Belediyesi, ödeme işlemlerinin kolaylaştırılması için tahsilat bürolarını öğle saatlerinde de açık tutarken Kolej’de bulunan merkez tahsilat şubesinin 08.00-17.00 arası olan çalışma saatleri 08.00-19.00 olarak değiştirildi.

Altındağ Belediyesi, merkez veznelerin yanı sıra Siteler Karacakaya No:98/8 adresindeki vergi tahsilat bürosu ve Dışkapı İrfan Baştuğ Cad. No:2 adresindeki Altındağ Tapu Sicil Müdürlüğü binasındaki vergi tahsilat bürosunda da tahsilat yapıyor.

Yenimahalle Belediyesi, 24-25-31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerine rastlayan Cumartesi ve Pazar günleri de belediye binası ile Çayyolu, Batıkent, Karşıyaka ve Gazi Mahallesi’ndeki semt tahsilat bürolarını açık tutacak.

Küçük hediyeler

Her yıl vergi dönemlerinde mükelleflere anahtarlık, ajanda, çam fidanı gibi hediyeler dağıtan Mamak Belediyesi, bu yıl porselen çay kupası verecek.

Keçiören Belediyesi de mükellefleri misafir gibi karşılayarak, çay, kahve ve pasta ikramında bulunuyor.

SMS yardımı

Sincan Belediyesi de hafta sonları ek mesai yaparken, bazı mahallelerde açılan ek tahsilat bürolarıyla da hizmet veriyor. Etimesgut belediyesi ise internetten vergi borcu hatırlatma ve SMS ile vergi borcu sorgulama hizmeti sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!