Belediyeden parklara kedi evleri

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden parklara kedi evleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2018 14:33

Belediyeden parklara kedi evleri

Haberin Devamı

ŞANLIURFA,(DHA)- ŞANLIURFA Karaköprü Belediyesi, sokakta yaşayan kedilerin kötü hava şartlarından etkilenmemesi amacıyla ilçenin belli noktalarına kedi evi yerleştirecek.
Karaköprü Belediyesi, özel bir okulla ortaklaşa 'Kedi evi' projesini hayata geçirdi. Çankaya Mahallesi İbrahim Tatlıses Parkında başlatılan projeyi yerinde inceleyen ve proje hakkında bilgi alan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa’da ilk kez gerçekleştirilen projenin örnek teşkil edeceğini söyledi. Kedi evleri hakkında açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Sokaktaki canlarımızın kötü hava koşullarından etkilenmemesi için belediye olarak bir projeyi hayatta geçirdik. İnsanoğlunun; insana,  hayvana ve doğaya merhametli olması gerekir. Bizler merhametli olacağız ki doğa da bize merhametli olsun. Bu nedenle Karaköprü Belediyesi olarak kışın soğuktan, yazın aşısı sıcaktan sokak hayvanlarının korunması amaçlıya bu projeyi geliştirdik. Proje kapsamında parklarımıza kedi evleri yerleştirdik" dedi.
Baydilli, İbrahim Tatlıses Parkı içerine yerleştirilen kedi evlerinin Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından her gün yem bırakılacağını sözlerine ekledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!