Belediyeden öğrencilere çanta

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden öğrencilere çanta
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2017 11:13

Belediyeden öğrencilere çanta

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi tarafından içerisinde kırtasiye malzemelerinin de bulunduğu 4 bin adet çanta dağıtıldı.

Manavgat Belediyesi tarafından 2017- 2018 eğitim yılı dolayısıyla içerisinde bir öğrencinin ihtiyaç duyabileceği tüm kırtasiye malzemelerinin olduğu 4 bin adet çanta dağıtıldı. Çantalar öğrenim belgelerini getiren öğrencilerle ailelerine teslim edildi. İhtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lisede öğrenim gören kız ve erkek öğrencilere yönelik olarak ayrı ayrı hazırlanan çantalar, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün organizasyonu ile Sosyal Market önünden verildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşa imkanlar ölçüsünde hizmet götürdüklerini belirterek, çocukların mutluluklarından güç aldıklarını kaydetti. Başkan Sözen, "Dağıttığımız çantaların içerisinde öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyacını karşılayabileceği bütün malzemeleri tedarik ettik. Kentimizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere her konuda olduğu gibi eğitim konusunda da verdiğimiz destek aralıksız devam edecek. Çocuklarımızın yüzündeki tebessümü görmek bizler için en büyük gurur kaynağı. Bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılının velilerimize, öğrencilerimize ve eğitmenlerimize başarılar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!